![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jeste da su mnogi forumi preplavljeni spam članovima ali ovo stvarno ne bi trebao da dopustiš na tvom forumu ukoliko želiš da se i ubuduće ovaj forum prepoznaje kao kvalitetno i pouzdano mjesto za dobijanje informacija vezanih za DV Lottery. Samo primjera radi, na sličnom forumu (ImmigrationPortal) da bi uopšte post-ovao neki link potrebno je da imaš minimum 15 postova. A pogotovo što ovi linkovi koje je "anaks" postavila nemaju nikakve veze sa DV Lottery. Mislim stvarno je outrageous da ovde reklamira namještaj i stolice, čak joj je i korisničko ime naziv te firme ili šta li već. |
|
||||
|
||||
![]()
koliko sam razumeo dokumentaciju foruma, moram da uvedem promotion sistem... tako da ću uskoro podesiti da korisnici koji mogu da vide chat (minimum 30 poruka) budu prebačeni u posebnu grupu, a da ova prva ostane bez ikakvih privilegija...
![]() @anaks Moderisao sam ti: 1. potpis - uklonjen 2. username - prvi karakter uklonjen, novi ti je "anaks" Home page u profilu sam ti ostavio. Dobrodošla na forum. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ajd kada smo vec na internet temi, da ne bude da samo ja imam problema. Imam ovde jednog druga koji je imao net godinama kod AT&T i onda je pocelo da stuca i nestaje itd. U svakom slucaju da skratim, vec par nedelja nema neta....dolazila su mu vec dvojica strucnjaka iz AT&T, proveo je sate na telefonu sa njima....cirkus opsti...
Ko sto rekoh....dok radi...radi, kada krene da stuca.....haos. |
|
||||
|
||||
![]()
užas čoveče, ne mogu da verujem šta ti rade. Mene bi ovo potpuno izludelo. Sa našim čovekom možeš bar da se posvađaš.Ovo mi izgleda kao još jedan dnevnik iseljenika
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Moram priznati da su se stvari dosta promenile otkada sam presao na comcast. Da ih ne ureknem (kuc kuc kuc) sa njima jos do sada nisam imao problema. Naravno, pri otkazivanju ATT je opet izbio problem (iskljucili su internet, ali su mi i dalje slali racune). Naravno, opet je usledilo zivkanje 1000x i jos nismo kompletno sredili stvar (je*o mamu debilcina). Kada sam dosao u ameriku razmisljao sam da jednog dana uzmem iPhone, ali najverovatnije cu da odustanem od te ideje.....jer necu nista vise da imam sa usranim AT&T. Za goru korisnicku podrsku u svetu nisam nikada cak ni cuo. Ubedljivo su najgori....svakom savetujem da ih izbegava kako god zna i ume.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sto se tice AT&T Interneta mislim da ga u ovom mom selu uopste nema. Ali sto se tice mobitela ja koristim family paket i stvarno sam prezadovoljan od dostupnosti do svega ostalog. Hocu da kazem ne odustaj od iPhone-a
![]()
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Comcast super radi kod nas.
Lande ciji ste uzeli family plan,jel nesto povoljno. Hvala
Case Number: 21xxy Prva koverta: 14.05.2008. Poslati obrasci i slike:26.05.2008. U KCC stigla nasa koverta: 29.05.2008. Zakazan interviju: 15.05.2009. Druga koverta:26.03.2009. Viza u pasosu: 22.05.2009. U Americi od 20.08.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo bas sam urekao comcast. Lepo je radio mesec dana i danas ujutru je krenuo da brljavi. Totalni haos do pre jedno sat vremena. A bas danas sam treba da igram igricu sa kumom i nisam mogao...pa sam i dobio komentare "srbija je majka" i "hehehe....america" i sl..... grrrrr
![]() Sto se AT&T tice, valjda to zavisi od grada. Chicago je ipak veliki grad pun solitera. U centru na visljim spratovima se sa npr t-mobile mozes slikati, dok se sa AT&T mozes slikati bilo gde drugde, osim centra. U prethodnoj zgradi gde sam ziveo nikom zivom nije radio att, pa su ljudi izlazili napolje na ulicu da pricaju....da stvar bude gora, zgrada 100 metara odatle je nacickana antenama. Svaki put kada treba nekoga da zovem imam isti strah koji sam imao 90-ih sa analognom tel. linijom u novom sadu...cuveno cekanje signala. Ovde je to....nazove....pa cuti, pa okrenes ponovo i cujes svoj eho...pa opet nazoves pa ide ono "alo jel se cujemo". Sve u svemu....cak i to covek da prebrodi, ono sto mi je najgore kod ATT je kvalitet njihove korisnicke sluzbe, koja zahvaljujuci kvalitetu njihove usluge je stalno potrebna. Ja inace jos nisam uspeo da sredim stvar sa onim racunom, a nekako me ovaj vikend mrzi da provedem 3 sata sa njima na telefonu...a ko zna da li bi i onda dobio billing service. I onda dobijes indusa koji se izlupa gluposti i onda te samo pita "can I do anything else for you today" ili trazi da ga pohvalis menadzeru....a problem je i dalje daleko od resenja. U svakom slucaju, razgovor sa njima je ko da te neko strpao u ludaru i trebas da se sa debilcinama objasnis.....na kraju i sam puknes. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Inace Comcast kod nas radi perfektno, imao je poneko iskakanje ali to je na 5 min total. Sad u Atlanti reklamiraju neki novi wireless zove se Clear ali ne da mi ne pada na pamet da ih probam kad imam comcast za 23.23$ mesecno i radi ko sat.
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]()
ja sam zadovoljan brzinom
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mobilna Telefonija, Internet i Kablovski Provajderi | stizeljeto | Vodič za emigrante | 196 | 09.01.2020 09:49 |
![]() |