![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Jadna li ti majka.... mora da i ona ulicu prelazi kad te vidi hihihhihi
Svoje "intime" sacuvaj za svoju zenu, ona se i ovako sirota ocigledno "napusila" onog dana kad se udala za tebe jadnica.... sto se mene tice ja imam mnogo bolji izbor.... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
hahahaha, kakav kralj! ![]() Ja razumem da si ti iskren, i ne vidim zašto ti smeta to što je neko isto tako iskren prema tebi. Ti si iz Srbije otišao u USA, pa iz USA u Srbiju, a sad si u ovoj temi nekome rekao da ima problem u glavi jer se od sebe ne može. Da li sam ja jedini koji ovde vidi ironiju? ![]() jbg burazeru, došao si ovde da se grudvaš, a hoćeš da tebe niko ne gađa... E, pa ako si hteo da uživaš takvu jednosmernu komunikaciju, onda šta ćeš ovde? Ti treba da budeš TV voditelj onda, pa pričaj šta ti na umu do mile volje, niko neće te prekida... forum je dvosmerna ulica, znaš... ![]() Drago mi je da si za kraj izneo svoje mišljenje, i da će ti sada biti ispod časti da pričaš sa "takvima". Meni odgovara. ![]() Hvala na komplimentu, zaista ga kao takvog vidim, s obzirom da dolazi od tebe. ![]() Svako ti dobro želim. Adios, THE Vlast
|
|||
|
|||
|
Tuča tuča .... !!! Lucija i Snupi se tuku !!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bravo srbine pravi, obrazovani i prekaljeni. Za tebe je ovde raj, ne znam zasto si ikada mislio da ce ti bilo gde biti bolje. Vozio kamion, macevao se u IT-ju, trgovao nekretninama i kada je dostigao svoj vrhunac od $30/h u SF cvrle je resio da se vrati iz grada.
Zao mi te je, zaista, pun si neke srdzbe i kivan si na nesto/nekoga a ne mozes nista protiv istoga. Slab si igrac i normalno je da iz vise silazis u nizu ligu ali ti to ne zelis da prihvatis. Pun je Brankov most takvih jadnih dusa kao sto si ti ali budi strpljiv, zaustavices i ti jednoga dana saobracaj na sat vremena, zapazice te neko, zapazili smo te i mi ovde ali ti ne mozemo pomoci. Iz cele ove odiseje vidim da Amerika zaista nije za svakoga i da periodicno odbacuje sljam i talog i to je jedini zakljucak koji cu izvesti iz tvog bivstvovanja.
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|
||||
|
||||
|
Lepo sam ja rekao: Udri gazda
, ne mora da boli, ali da se cuje glasno
|
|
|
||||
|
||||
|
Cuj, na sat? Ja licno bio zarobljen dva sata
![]() A, posto je ovaj forum ipak namenjen pruzanju informacija vezanih za USA, predlazem da neko da spisak americkih mostova, cisto da uputimo ljude i rasteretimo Brankov i gazelu
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Ne daj Žana svoj nivo ni po koju cenu, a ja pristajem da lajem, na forumu, umesto svih pripadnica lepseg pola
|
|
|
||||
|
||||
|
Taman sam htjela da odbranim stav ex-usa koji je Srdjevic napao. Mislim da je samo na malo zesci nacih htio da skrene paznju malojsestri da se trzne i prestane sanjariti, jer koliko god da je dobar NY nikad nece biti dobar kao sto je u njegovoj glavi. I tu se slazem sa njim ...
I onda genijalac pukne post ... junacina, nema sta. Srdjevicu, Zana, V777, nije uredu zaista sto dopustate to. Znam da se trudite odrzati dobru atmosferu na forumu, ali nikako po svaku cijenu! Fino je argumentovano braniti misljenja i stavove, ali ako ovo prostacenje, napadanje i primitivizam nije za jedan dugi i ozbiljan ban, onda ne znam sta je!!! Poduzmite nesto vise, krajnje je vrijeme!
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|
||||
|
||||
|
Cek sad Srdjevicu ( razredni),
Ucini nesto ne moze razred da trpi jednog EX - USA. Kec iz vladanja pa napolje iz skole. Ovo je krajnji prostakluk. Cek sad kad lik ( nevolem ni ime da mu spominjem) potrosi dolare pa se vrati u USA na satnicu od 7 - 8 dolara. Kad uvidi kakvo je srpsko skolovanje, kako su raspustena deca (vecina). Sta se sve radi po skolama i od strane dece i nastavnickog kadra ( daju deci primer). Molim razrednog da izbaci uljeza
Case Number: 21xxy Prva koverta: 14.05.2008. Poslati obrasci i slike:26.05.2008. U KCC stigla nasa koverta: 29.05.2008. Zakazan interviju: 15.05.2009. Druga koverta:26.03.2009. Viza u pasosu: 22.05.2009. U Americi od 20.08.2009. |
![]() |
|
|
|