ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 26.02.2009, 23:51
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Jadna li ti majka.... mora da i ona ulicu prelazi kad te vidi hihihhihi

Svoje "intime" sacuvaj za svoju zenu, ona se i ovako sirota ocigledno "napusila" onog dana kad se udala za tebe jadnica.... sto se mene tice ja imam mnogo bolji izbor....
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 00:04
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa Prikaz poruke
ja sam samo iskren, a istina najvise boli....to sto vi ne mozete da svarite istinu, i svet oko sebe, nego volite da se zaludjujete supljim pricama nije moj problem....

tako da.....pusi ga pederko maleni.....to sto si ti nekakav kurcevi administrator ovde, meni nista ne znaci.....zato jebi se seronjo.....ti si najobicniji kompleksas, zato na Netu glumis nekakvu "vlast" prosto smesno.......napasite mi se mooda i ti i ona isfolirana seljancura Zana.....

hahahaha, kakav kralj!

Ja razumem da si ti iskren, i ne vidim zašto ti smeta to što je neko isto tako iskren prema tebi. Ti si iz Srbije otišao u USA, pa iz USA u Srbiju, a sad si u ovoj temi nekome rekao da ima problem u glavi jer se od sebe ne može. Da li sam ja jedini koji ovde vidi ironiju?
jbg burazeru, došao si ovde da se grudvaš, a hoćeš da tebe niko ne gađa... E, pa ako si hteo da uživaš takvu jednosmernu komunikaciju, onda šta ćeš ovde? Ti treba da budeš TV voditelj onda, pa pričaj šta ti na umu do mile volje, niko neće te prekida... forum je dvosmerna ulica, znaš...

Drago mi je da si za kraj izneo svoje mišljenje, i da će ti sada biti ispod časti da pričaš sa "takvima". Meni odgovara.

Hvala na komplimentu, zaista ga kao takvog vidim, s obzirom da dolazi od tebe.

Svako ti dobro želim.

Adios,
THE Vlast
Staro 27.02.2009, 00:05
kaneolopa kaneolopa je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.02.2009
US lokacija: SF Bay
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Tuča tuča .... !!! Lucija i Snupi se tuku !!!!
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 00:45
malasestra's Avatar
malasestra malasestra je offline
Drug član

Datum prijave: 05.02.2009
YU lokacija: Slovenija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa Prikaz poruke
batice, ti imas ozbiljan problem. zao mi je sto moram to tako direktno da ti kazem, ali tvoj problem je u tvojoj glavi, a ne u tvojoj okolini. izgradio si imaginarni svet u kome zivis, i trebalo bi ili sto pre da se rasanis tako sto ces otici u taj *ebeni NY kako znas i umes, pa makar preplivao Atlantik, ako ti je vec tako jaka zelja, ili popricaj sa nekim strucnim licem. uopste se ne zezam. ti treba da se zapitas od cega tako ocajnicki zelis da pobegnes. vecina ljudi koji toliko ocajnicki zele da pobegnu iz sredine u kojoj zive, zapravo zele da pobegnu od sebe. i zato sebi u svojoj glavi zacrtaju tako neku fix-ideju, ali znas sta, bezanjem u NY neces ni dalje pobeci od sebe. kad budes stigao u NY, i kad budes video da to ipak nije to, ti ces i dalje zeleti da ides u NY....onaj Njujork koji ne postoji, osim u tvojoj glavi.
Možda si u pravu, možda nisi ali ja moram sam da prodjem kroz to da bih doznao šta zapravo želim. Ja znam da svako želi svojim iskustvom da savetuje druge ali dok čovek sam ne kroči nogom tim putem nikada neće znati šta je sa one strane. Možda si u pravu i možda mi se tamo neće svideti ali ako ne probam neću sebi oprostiti dok sam živ.
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 01:26
xeg's Avatar
xeg xeg je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.05.2008
US lokacija: Atlanta, GA
YU lokacija: Nis, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku xeg
Nepromenjeno

Bravo srbine pravi, obrazovani i prekaljeni. Za tebe je ovde raj, ne znam zasto si ikada mislio da ce ti bilo gde biti bolje. Vozio kamion, macevao se u IT-ju, trgovao nekretninama i kada je dostigao svoj vrhunac od $30/h u SF cvrle je resio da se vrati iz grada.
Zao mi te je, zaista, pun si neke srdzbe i kivan si na nesto/nekoga a ne mozes nista protiv istoga. Slab si igrac i normalno je da iz vise silazis u nizu ligu ali ti to ne zelis da prihvatis. Pun je Brankov most takvih jadnih dusa kao sto si ti ali budi strpljiv, zaustavices i ti jednoga dana saobracaj na sat vremena, zapazice te neko, zapazili smo te i mi ovde ali ti ne mozemo pomoci.

Iz cele ove odiseje vidim da Amerika zaista nije za svakoga i da periodicno odbacuje sljam i talog i to je jedini zakljucak koji cu izvesti iz tvog bivstvovanja.
16.05.2008. - stiglo u KCC
01.12.2008. - stigla 2. koverta
22.12.2008. - zavrsen lekarski
22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u
23.01.2009. - podigli vizirane pasose
Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA
---------
About us: Veselinovica kutak
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 02:12
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic Prikaz poruke
Adios,
THE Vlast
Lepo sam ja rekao: Udri gazda, ne mora da boli, ali da se cuje glasno
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 02:21
dejancic's Avatar
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg Prikaz poruke
zaustavices i ti jednoga dana saobracaj na sat vremena
Cuj, na sat? Ja licno bio zarobljen dva sata

A, posto je ovaj forum ipak namenjen pruzanju informacija vezanih za USA, predlazem da neko da spisak americkih mostova, cisto da uputimo ljude i rasteretimo Brankov i gazelu
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 02:31
dejancic's Avatar
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana Prikaz poruke
Jadna li ti majka.... mora da i ona ulicu prelazi kad te vidi hihihhihi

Svoje "intime" sacuvaj za svoju zenu, ona se i ovako sirota ocigledno "napusila" onog dana kad se udala za tebe jadnica.... sto se mene tice ja imam mnogo bolji izbor....
Mnogo pametniji ljudi od mene, su rekli da se nikako ne treba upustati u diskusiju sa budalom, jer da bi uopste diskutovao sa njim, moras da se spustis na njegov nivo, a on te onda dobije na iskustvo

Ne daj Žana svoj nivo ni po koju cenu, a ja pristajem da lajem, na forumu, umesto svih pripadnica lepseg pola
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 08:26
steficacvek's Avatar
steficacvek steficacvek je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 19.05.2008
US lokacija: Phoenix, Az
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Taman sam htjela da odbranim stav ex-usa koji je Srdjevic napao. Mislim da je samo na malo zesci nacih htio da skrene paznju malojsestri da se trzne i prestane sanjariti, jer koliko god da je dobar NY nikad nece biti dobar kao sto je u njegovoj glavi. I tu se slazem sa njim ...

I onda genijalac pukne post ... junacina, nema sta. Srdjevicu, Zana, V777, nije uredu zaista sto dopustate to. Znam da se trudite odrzati dobru atmosferu na forumu, ali nikako po svaku cijenu! Fino je argumentovano braniti misljenja i stavove, ali ako ovo prostacenje, napadanje i primitivizam nije za jedan dugi i ozbiljan ban, onda ne znam sta je!!! Poduzmite nesto vise, krajnje je vrijeme!
23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC
28.5.2008. Koverta stigla u KCC
13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled
The Day - 20.3.2009.
Visa granted

In US since May 26, 2009!
Reply With Quote
Staro 27.02.2009, 09:42
moni's Avatar
moni moni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.07.2008
US lokacija: Colorado Springs, CO
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Cek sad Srdjevicu ( razredni),
Ucini nesto ne moze razred da trpi jednog EX - USA. Kec iz vladanja pa napolje iz skole.
Ovo je krajnji prostakluk.
Cek sad kad lik ( nevolem ni ime da mu spominjem) potrosi dolare pa se vrati u USA na satnicu od 7 - 8 dolara.
Kad uvidi kakvo je srpsko skolovanje, kako su raspustena deca (vecina). Sta se sve radi po skolama i od strane dece i nastavnickog kadra ( daju deci primer).

Molim razrednog da izbaci uljeza
U KCC stigla nasa koverta: 29.05.2008.
Zakazan interviju: 15.05.2009.
Druga koverta:26.03.2009.
Viza u pasosu: 22.05.2009.
U Americi od 20.08.2009.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja