![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Šta je potreban i dovoljan uslov da bi se izašlo pred službenika u ambasadi » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cestitam od sveg srca, i zelim Vam lijep zivot u USA. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitamo!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hvala! Hvala!
|
|||
|
|||
![]()
Cestitamo!
![]() tamacharly, visestruko si nas obradovala: dobili ste vizu, svidja nam se kako je bilo na razgovoru, saznali smo da vas je cetvoro ![]() ![]() Mislim da cemo ipak da odemo na razgovor bez potvrde iz banke (sta ce nam, pisalo bi 0 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jos jedna cestitka, pa da svi nastave vasim stopama...
|
||||
|
||||
![]()
Ovo je toliko lepa vest da i ja moram da se pridruzim cestitkama!!!
Led je probijen, nas prvi brucos iz generacije 2010 je polozio ispit i sada je "Zelembac" Tamacharly, puno srece i daj Boze da se sretnemo u Chicagu :-)))))
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
Čestitke i od mene!
Želim svim ostalim izvučenim dobitnicima da lako prođu na razgovoru. Treba uzeti u obzir da ne idu svi na isto mjesto na razgovor. To ne znači da će te svi tako lako proći i u BGD i Sarajevu itd... Vjerovatno postoji i faktor trenutnih okolnosti. Može neko i da bude nervozan tamo, pa izmišlja ovaj pa onaj papir, ne idu na razgovor svi kao četvoročlana porodica, sa istim diplomama, istim stanjem na računu u banci, istim pismom iz SAD itd.... U svakom slučaju, svima puno sreće! |
|
|||
|
|||
![]()
hvala jos jednom! da ne idu svi na isto mjesto ali ako izvucena osoba ima min 12 god skole i sve papire sa spiska, mislim da ce proci bez problema. ako nama 4 niko nije nista trazio od novca ,itd. onda vjerovatno nece ni drugima. kao sto neko prije rece znaju oni da mi zelimo da odemo svim srcem i ako smo imali srecu da nas izvuku na lutriji nece nam otezavati. samo ono minimum mora da se ispuni.
ja iskreno zelim svima da produ kao mi!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
bravo!!!čestitke i od mene!kad krećeš i znaš li gde ćeš?
|
|
|||
|
|||
![]()
mart , chicago
ambasada, novac, razgovor |
|
|
![]() |