![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
1. Bez nasih slova. Znaci vic umesto vić itd
2. Pa sve je na slici. A pises adresu na koju da te obaveste. Mada po ovogodisnjem zvanicnom uputstvu nece biti sta da ti salju. [url]http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/verification.jpg[/url] 3. A zasto ti je problem upisati postanski? |
|
|
|||
|
|||
|
In care of tamo pise [B]aleksandar vasic [/B]
E SAD ISPOD NJEGA to polje. U njega ide celo dr. Petra Celovica 10/b ili ide nesto i u polje ispod. TO MI BAS NIJE JASNO dole u City/Town ide moj grad Country/province ide drzava Srbija Jos nesto, broj telefona ide za srbiju +381-35-xxx-xxx jel tako? |
|
|
||||
|
||||
|
Ja sam sve stavio u jedan red(prvi) jer imam samo ulicu i broj kao i ti. Mada ja nisam izvucen :ajojoj:
Jeste +381-XX-... Last edited by Neverhood; 20.09.2010 at 16:51. |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Zimov;18104]In care of tamo pise [B]aleksandar vasic [/B]
E SAD ISPOD NJEGA to polje. U njega ide celo dr. Petra Celovica 10/b ili ide nesto i u polje ispod. TO MI BAS NIJE JASNO dole u City/Town ide moj grad Country/province ide drzava Srbija Jos nesto, broj telefona ide za srbiju +381-35-xxx-xxx jel tako?[/QUOTE] [URL="http://www.zelenalutrija.com/forum/showpost.php?p=158&postcount=85"]http://www.zelenalutrija.com/forum/showpost.php?p=158&postcount=85[/URL]
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011
|
|
|
|||
|
|||
|
E, spectra hvala ti ko bratu.
PS: Apt ili apartment :) |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Neverhood;18105]Ja sam sve stavio u jedan red(prvi) jer imam samo ulicu i broj kao i ti. Mada ja nisam izvucen :ajojoj:
Jeste +381-XX-...[/QUOTE] Nema veze. Salji Jovo nanovo. Presaberi sve i budi fin decko na slici :drool: |
|
|
||||
|
||||
|
Pozdrav!
Ove godine prvi put cemo se prijaviti supruga i ja. Interesuje me jedna stvar. U dijelu prijave gdje se pise grad u kome si rodjen, stavlja se naravno mjesto u kojem si rodjen. E sad, ja nisam rodjen u bolnici (kao vecina ljudi i pise im se samo grad u rodnom listu), vec kod kuce i to u prigradskom naselju, pa mi u rodnom listu pise mjesna zajednica i grad kojem pripada ta mz. Da li da stavim oba naziva ili samo grad. Nadam se da je bilo slicnih primjera i volio bih da se jave i objasne kako su oni popunjavali prijavu. Hvala unaprijed! Pozzz |
|
|
||||
|
||||
|
Hajde ljudi ukljucite se! Nije valjda da nema nikoga sa slicnim iskustvom...:smrc:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja nisam bila u takvoj situaciji, ali bih napisala onako kako pise u licnoj karti i pasosu - grad ce svakako da se poklopi. E sad, pre ce oni to da porede sa pasosem nego bilo cime drugim, a ako bas pitaju lepo im kazes da se tako upisuje kod onih sto su rodjeni kod kuce...bar bih ja tako uradila. Znaci, ja bih samo stavila mesto (ako tako pise u licnoj karti i pasosu)...vracam sad film unazad, ali stvarno ne mogu da se setim da je neko imao takvu situaciju od ljudi koji su se prijavljivali (jesam u privatnom zivotu, ali ne na forumu). :nene:
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=lover;18162]Pozdrav!
Ove godine prvi put cemo se prijaviti supruga i ja. Interesuje me jedna stvar. U dijelu prijave gdje se pise grad u kome si rodjen, stavlja se naravno mjesto u kojem si rodjen. E sad, ja nisam rodjen u bolnici (kao vecina ljudi i pise im se samo grad u rodnom listu), vec kod kuce i to u prigradskom naselju, pa mi u rodnom listu pise mjesna zajednica i grad kojem pripada ta mz. Da li da stavim oba naziva ili samo grad. Nadam se da je bilo slicnih primjera i volio bih da se jave i objasne kako su oni popunjavali prijavu. Hvala unaprijed! Pozzz[/QUOTE] Ja bih licno stavio kao sto Zana kaze, ono sto pise u licnoj karti i pasosu, to je relevantan dokument i imas dokaz da si napisao zvanican podatak i niko to ne moze da ti zameri, pa ni ameri...
|