![]() |
|
|
|||||||
| Druga koverta Dobili ste drugu kovertu sa spiskom papira za ambasadu i uputstvu za obavljanje lekarskih pregleda. Šta sad? |
| Druga koverta » druga koverta za dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
..Meni pise April 26, 2010. HEJ, pa to je isti dan kad su poslali i CELESTINE! Pa ja i ti smo skroz priblizni, koleginice ![]() Ok..A taj DHL se placa vise verovatno..Al' ok - vredi! Hvala na ovom linku.. Btw. sta je to 'Visa bulletin'? (sad ce svi da mi se smeju )
Last edited by Gugly; 24.09.2010 at 01:26. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Gledam ovde po forumu sto su ljudi dole pisali te datume pristizanja i slanja..Neki sto su bili izvuceni 2008. (za DV2009) su drugu kovertu dobili tek u decembru 2008..A jedan vidim cak u martu 2009. Prakticno mu je od 1. do 2. koverte proslo nekih 10-ak meseci!? Ima i tih varijanti?
|
|
|
|||
|
|||
|
@ Gugly
Ti i ja imamo veoma priblizne i brojeve i razvoj situacije. I kazem ti ni meni nije stigla druga koverta.....jos. Ali stici ce ![]() A sto se tice datuma pristizanja iste, ima tu raznih faktora. Ne posalju svi u isto vreme formulare nazad u KKC u isto vreme.....tako da ih ne mogu ni obradjivati u isto vreme. Ja sam za sada jos uvek u fazonu da cekam.
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Izvini, nov sam ovde pa nisam usao u stos, a nemam ovih dana bas vremena da provaljujem sajt kako, sta, gde, najkrace.. (Opet ispadam xtremly stupid )Ali, kako se ovde salju privatne poruke?!?!..Ja ne vido' nigde natpise tipa 'send message', 'reply message' or something like that.. Plz help me!
|
|
|
||||
|
||||
|
Mislim da ti je potreban odredjeni broj postova za slanje poruka.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Sta sad treba da saljem besmislene poruke na silu, da bi mogao nekom da posaljem private poruku..E, to drugarice i drugovi, nije lepo.. ![]() (evo jedne.. ... ... besmislene poruke )E, evo sad izgleda 'oce! Upravo! Ovo editujem naknadno ..Izgleda treba da premasis 10 poruka na forumu da bi mogao da saljes nekom licne..
|
|
|
|||
|
|||
|
Kolega Gugly, ja sam zavrsio ETF i planiram da palim sledece godine u San Diego. Naravno, ako mi stigne druga koverta. Ali ja sam visok broj 23xxx! Inace ja sam zaboravio da stavim i N/A pa sam naknadno slao, jer su mi trazili da upisem nesto...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Znam tbra, rek'o si mi..'Fala puno!
|
|
|
||||
|
||||
|
Meni jutros stigla 2. koverta..Intervju zakazan za 16. novembar..Uh, al doslo blizu! :/
Koja je fora da se to malo odlozi? Ako ikako moze..Ja bih najradije sve odlozio i intervju, i viziranje i naravno eventualni odlazak...
|
|
|
|||
|
|||
|
Stigla danas druga koverta, intervju 18. novembar... Zovemo ambasadu i odlozimo! (I guess)
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|