![]() |
|
|
Druga koverta Dobili ste drugu kovertu sa spiskom papira za ambasadu i uputstvu za obavljanje lekarskih pregleda. Šta sad? |
Druga koverta » druga koverta za dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ok..A taj DHL se placa vise verovatno..Al' ok - vredi! Hvala na ovom linku.. Btw. sta je to 'Visa bulletin'? ![]() ![]() Last edited by Gugly; 24.09.2010 at 01:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gledam ovde po forumu sto su ljudi dole pisali te datume pristizanja i slanja..Neki sto su bili izvuceni 2008. (za DV2009) su drugu kovertu dobili tek u decembru 2008..A jedan vidim cak u martu 2009. Prakticno mu je od 1. do 2. koverte proslo nekih 10-ak meseci!? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@ Gugly
Ti i ja imamo veoma priblizne i brojeve i razvoj situacije. I kazem ti ni meni nije stigla druga koverta.....jos. Ali stici ce ![]() A sto se tice datuma pristizanja iste, ima tu raznih faktora. Ne posalju svi u isto vreme formulare nazad u KKC u isto vreme.....tako da ih ne mogu ni obradjivati u isto vreme. Ja sam za sada jos uvek u fazonu da cekam.
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Izvini, nov sam ovde pa nisam usao u stos, a nemam ovih dana bas vremena da provaljujem sajt kako, sta, gde, najkrace.. (Opet ispadam xtremly stupid ![]() Ali, kako se ovde salju privatne poruke?!?!..Ja ne vido' nigde natpise tipa 'send message', 'reply message' or something like that.. Plz help me! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da ti je potreban odredjeni broj postova za slanje poruka.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sta sad treba da saljem besmislene poruke na silu, da bi mogao nekom da posaljem private poruku..E, to drugarice i drugovi, nije lepo.. ![]() (evo jedne.. ... ... besmislene poruke ![]() E, evo sad izgleda 'oce! Upravo! Ovo editujem naknadno ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kolega Gugly, ja sam zavrsio ETF i planiram da palim sledece godine u San Diego. Naravno, ako mi stigne druga koverta. Ali ja sam visok broj 23xxx! Inace ja sam zaboravio da stavim i N/A pa sam naknadno slao, jer su mi trazili da upisem nesto...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Znam tbra, rek'o si mi..'Fala puno! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Meni jutros stigla 2. koverta..Intervju zakazan za 16. novembar..Uh, al doslo blizu! :/
Koja je fora da se to malo odlozi? Ako ikako moze..Ja bih najradije sve odlozio i intervju, i viziranje i naravno eventualni odlazak... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stigla danas druga koverta, intervju 18. novembar... Zovemo ambasadu i odlozimo! (I guess)
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
Prva koverta dv 2011 | ljubilica | Prva koverta | 455 | 04.06.2010 16:09 |
druga koverta za dv 2010 | dado01 | Druga koverta | 174 | 02.04.2010 18:58 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |