![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 promenjena procedura - nema vise koverti? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ок, хвала, што се тиче адресе поставићу адресу од пријатеља да на његову адресу стигне зелена карта а трајно место боравка нећу попуњавати
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja saljem u cetvrtak ujutru Fedex-om, jer Fedex ti dodje na vrata da pokupi postu..i napisat cu cijenu..ja saljem onim express avio mailom, koji je najbrzi, jeste da je skup, ali volim biti sigurna, pogotovo zbog tracking number-a..u svakom momentu vidim gdje je posijka, cak i ako je autu do lokacije, pise: In car for delivery....Imam iskustvo s njima i prezadovoljna sam, a sa postom bas i nemam...pa...
![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Najprije pozdrav svima i cestitke na one koji sum izvucene za DV lottery 2012 (megju kojima jas i ja)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@smexor:
Dobrodosao na forum! ![]() Sto se tice bar koda i one status stranice, isprintaj sve i stavi zajedno sa formularima! Popunjavanje adrese boravka u USA, samo ako trenutno znas kod koga ces da boravis ili ko ce da ti pomogne dok se ne sadjes, u suprotnom ako nisi siguran (tj ako jos nisi pronasao osobu) ostavi prazano (N/A) pa kada budes isao na interview u ambasadu ponesi im odstampan e-mail od osobe koja te poziva i koja ce ti pomoc oko smjestaja i pronalska posla ! vecina je tako radila i svima je proslo! Druga stvar, bilo bi pozeljno (radi tebe) da prvu kovertu posaljes sto prije, jer nema puno papirologije, samo slike i formulari! Znaci sto prije to bolje, neki rok 7 dana od trenutka kada si saznao da si izvucen! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Не могу тренутно да нађем тај пост, али кога интересује нека се потруди... Углавном, ја лично мислим да брзина слања одговора не игра пресудну улогу (што се из горенаведеног може закључити), већ је број битнији. Све до 20.000 сигурно пролази (за 2011. се дошло до броја 29.450 http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=162&page=24), тако да бар ја мислим да нема разлога за журбу... Што не значи да им треба одговорити јануара 2012.!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
lukau13 i Bockyman
![]() I dali je pametno u Present Occupation da navedem da sam student na post-diplomskih ili bolje da pisem nezaposljen? Vi ste ljudi sa informacijama, pa znam da malo smaram sa ovim pitanjima, ali trazeci tu nekakvu "srecu" ponekad i ne osecamo kad smo extra dosadni nekome. |
|
|||
|
|||
![]()
Nema na cemu, tu smo da se pomognemo!
![]() Ovako sto se tice ko ima veca primanja, prvi put to cujem, samo znam da osoba koja "garantuje" za tebe mora imat Americko Drzavljanstvo! a sto se tice, popunjavanja, ja sam se pridrzavao vec popunjenih formulara koje mozes da nadjes na ovom linku! http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2 |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi kao i uvek citajte lepo formulare ,
Po novom morate imati nalepnice -sa svim stvarima u koverti (koje ce oni upotrebiti) sa vasom adresom, ajd srecno |
|
||||
|
||||
![]()
lukau13 onda sve to pada u vodu za primanja i te stvari, ako oni nisu Americki drzavljani. Pogledao sam i ja ove popunjeni formulara i tamo je lik napisao za adresu N/A i uspesno obavio celi proces, odnosno dobio je vizu. Tako da mislim da ja najpametno da posaljem isto kao on, pa sta bude. Ako posalju taj drugi koverat za intervju dobro, ako ne opet dobro
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi kao i uvek citajte lepo formulare ,
Po novom morate imati nalepnice -sa svim stvarima u koverti (koje ce oni upotrebiti) sa vasom adresom, ajd srecno |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2012 Results | vrhunski | Prva koverta | 602 | 27.09.2011 19:21 |
Od ilegalnog do legalnog statusa - procedura Zelene karte! | Marija | Prva koverta | 8 | 09.05.2008 19:45 |
![]() |