![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
prijava napokon uspjela...poslana jučer u 23:00. i nakon toliko godina prijavljivanja opet nisam ziher kako sve ispuniti i sve provjeravam 5 puta.
nemam ništa protiv da se ljudi prijavljuju...dapače svatko traži svoje mjesto pod suncem, ali me smeta kad se prijavljuju ne informirani ljudi (koji misle da ih sve tamo čeka i da je sve djabe) i ljudi koji nisu sigurni bili ili ne bi išli pa se prijave ono..ajde ako me izvuku ne moram ići i uzimaju mjesto nama koji bi najradje već bili tamo.
Prijave: 2001, 2009, 2010, 2011,2012... 06.05.2013. cura izvučena broj 15*** 07.06.2013. poslani papiri za KCC 17.06.2013. papiri stigli u KCC 03.09.2013. odgovor iz KCC da su papiri u procesu 03.02.2014. interview odgođen 28.02.2014. liječnički odrađen 24.03.2014. novi datum interviewa 24.03.2014. green day ![]() 21.08.2014. USA LPR ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Po meni, nije u redu da se tako šire informacije. Što netko ima pisat blog uopće blog tako? Ako si dobio GC, bježi u Ameriku i točka. Ja za ovo znam godinama, sam sam se informirao, satima i danima googlao da naiđem ovdje. A onda oni naprave facebook stranicu koju u mjesec dana (doslovce) lajka 40 tisuća mladih Hrvata. I kažu im "samo se prijavite, sve je besplatno". Da je njima do Amerike, ili do odlaska bilo gdje, sami bi potražili. Ovako dobili sve servirano. Razumijem kad te netko direkt pita, pa mu pomogneš, zato forum i služi. Ali sad je netko na birou 3 mjeseca, ili je završio srednju, a oni dobro da nisu na ulice izišli i platili oglase na tv-u "mladi, prijavite se, blesplatno je". Gamad. |
|
|||
|
|||
![]()
Pa i u srpskim novinama koje su sve redom napisale clanak o prijavljivanju dovoljno je pogledati sta pisu ljudi u komentarima ispod tekstova. To su sve laici koji su prvi put i culi za lutriju ili su nesto naculi o tome od nekoga u zivotu. Mnogi od njih ce se sada bez rezona i bez dovoljno informacija iz zezancije prijaviti kao i u Hrvatskoj. To je ono sto sam vec rekao na drugoj temi. Nisam protiv prijavljivanja bilo kog coveka, samo sam skrenuo paznju da treba traziti alternativne nacine za odlazak jer lutrija je "pukla". Cim mi imamo 80% dobitnika u jednoj godini koji su uspeli iz prvog pokusaja to znaci da se masovno pocinje igrati lutrija na nasim prostorima sto zbog sve vece krize na Balkanu, a prvenstveno zbog ucesca neinformisanih i nezainteresovanih igraca. Internet je rasirio pricu o lutriji kroz novinske clanke, blogove, elektronsku prijavu koju moze svako da popuni, i slicne stvari do bukvalno teranja ljude na prijavljivanje. Da ne govorimo o tragicnom smanjivanju broja dobitnika iz godine u godinu za nase drzave, to je vec tuga. Verovatno ce i kod nas agencije za prijavljivanje imati vise posla i dobiti vise na popularnosti u buducim godinama. Sta je, tu je. Nista se tu ne moze uciniti pa zato se nemojte ni nervirati.
Last edited by mijan; 03.10.2012 at 22:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Uspesno prijavljeni supruga i ja. Puno srece svima i veliko hvala na pomoci i savetima!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Prijaveljeni suprug i ja. Dupla sansa
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nikako? Minimum uslova je 4 godine srednje skole .
|
|
|||
|
|||
![]()
Treba mi mala pomoc za par polja, kome nije tesko
![]() 1. 8a. In Care Of Mogu li ovdje da upisem ocevo ime i prezime, kao primalac, ili da ne popunjavam uopste ovo polje ako nije znacajno? 2. 8b. Address Line 1 Kako da podesim ime ulice engleskom jeziku? Ako je, primjera radi, ulica Marka Marulica 12, sta tacno da ukucam? 3. 8c. Address Line 2 Sta se ovdje popunjava? Je li neka alternativna adresa ili? 4. 8e. District/County/Province/State Nije mi bas najjasnije sta da ovdje upisem. Iz Sarajeva sam inace. I sto se fotografije tice, pogledala sam pravila, ali nisam vidjela negdje ima li veze da li je kosa pustena ili ne? ![]() ![]() Hvala unaprijed. |
|
|||
|
|||
![]()
Uspjesno prijavljen 02.10. i ja i supruga. Hvala svima koji su pisali sacjete na forumu,informacije koje se mogu naci na stranici su fenomenalne i od velike koristi du bile u toku ove pripreme pred prijavu,a isto tako bi bile da me izvuku jer sam mjesec dana potrosio na sve teme,linkove i savjete.... E sad se slazem sa ostalima da informaciju ne treba toliko plasirati.... U BiH je cak u najtiraznijem cadopisu izasla obavijest o lutriji,o FB da ne pricam.... Navala ce biti ogromna,prijava ne mogu ni misliti koliko,sto onih nesigurnih u sam odlazak,sto onih "hajd da popunim iz zajebancije"... Koliko mi koji bismo zaista otisli u slucaju izvlacenja gubimo ovakvim ponasanjem pojedinaca suvisno je govoriti.... Mi koji smo sve sami pronasli,informirali se,ucili kako svu pricu dovedti do kraja.... I sad ce hiljade budala sve to sjebati,cistom zafrkancijom. Neko je nekad spomenuo na forumu da bi trebalo da se uvede placanje ucestvocanja na lutriji.... I sa tim se slazem stopostotno,jer bi de broj neozbbiljnih kandidata sveo na cisti minmum,a oni pravi bi imali izgledne sanse za toliko zeljeni odlazak. Sretno svima onima koji su de prijavili,ali koji bi zaista taj odlazak u slucaju izvlacenja i realizirali...
|
|
|||
|
|||
![]()
Zašto ja mislim da nisam popunila pravu prijavu?!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |