![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Zao mi je sto oni koji su se obradovali moraju da prolaze kroz sve ovo... U isto vreme ponosna sam na organizatore lutrije i USCIS sto su uradili upravo ono sto treba i sto je jedino posteno, bez prikrivanja greske - u pravom americkom duhu. Sad ponovo cekanje. |
|
||||
|
||||
![]()
Nadam se da ovo nije zajebancija:
Sa službene stranice dvlottery.state.gov **IMPORTANT NOTICE REGARDING THE 2012 DIVERSITY LOTTERY PROGRAM** We regret to inform you that, due to a computer programming problem, the results of the 2012 Diversity Lottery that were previously posted on this website have been voided. They were not valid and were posted in error. The results were not valid because they did not represent a fair, random selection of entrants, as required by U.S. law. If you checked this website during the first week in May and found a notice that you had been selected for further processing or a notice that you had not been selected, that notice has been rescinded and is no longer valid. A new selection process will be conducted based on the original entries for the 2012 program. Ima još šanse! SAD SAM VIDIO DA VEĆ PIŠE O TOME. Molim admina da obriše ovu temu. Hvala!
27.10.2009. - Prijava sređena, nažalost nisam izvučen... 20.10.2010. - Puška i ove godine, idemo opet na novo... 15.10.2011. - Prijava ponovo... Last edited by ferrigno; 13.05.2011 at 16:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Ipak sam bio u pravu što se greške tiče. Iskreno mi je žao onih koji su bili izvučeni, ne možemo ni zamisliti kroz šta sad prolaze. Strašno!
|
|||
|
|||
![]()
Znaci ne verujem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
edit: iskreno mi je zao svih dobitnika koji ce mozda iz drugog puta nece biti izvuceni |
|
|||
|
|||
![]()
S jedne strane mi je krivo sto se ovako zavrsilo (jer sam bio medju selektovanim), a s druge drago jer je pravda zadovoljena!
Puno srece svima nama koji cekamo rezultate 2.0! |
|
||||
|
||||
![]()
Dobro da sam slikao šifre s prijava i da ih nisam obrisao s mobitela, jer inače papiri sa šiframa su odavno na deponiji.
![]() Ima još šanse... To je žešće lomljenje živaca.
|
|||
|
|||
![]()
Da, na linku http://link.brightcove.com/services/...d=942119090001 covek se javno izvinjava zbog 'kompjuterske greske'.
Ja sam u soku i to velikom iako nisam izvucen, jer ovo je poslednja stvar koju bi ocekivao od njih.Siguran sam da 90% izvucenih 5 i 6og sada nece biti izvuceni.Iskreno, da sam bio izvucen i sad oni da ponove izvlacenje vise nikad ne bih igrao lutriju od ocaja. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() pravda zadovoljena (lol holivudski klise) sto je razumljivo, i OK sa njihove strane! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A nama ostalima još jedna šansa.
|
|||
|
|||
![]()
Da, pravda je zadovoljena.Sad, da li je pravedno od njih sto su ogromnom broju ljudi i dalje govorili da salju svoju dokumenta i da je sve u redu iako su znali da nece biti nista od toga, mislim da nije.
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |