![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
IGORE HVALA
![]() ![]() ![]() ![]() Malo sam naporan jer kod mene je uvijek tri puta mjeri jednom sjeci..(volim da provjerim) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Se nadevam deka nekoj ke mozi da mi pomogni
Jas prativ email na KCCDV@state.gov Vo nego gi napisav slednite podatoci (sekako popolneti) Case Number: Principal Applicant Preference Category: Foreign State Chargeability: Post: Date of Birth Dear Sir/Madam, I would like to know if it is possible to get information whether You received the forms I sent You after I was informed through Your web site that I had been one of the randomly selected for further processing in DV program 2014. I sent documents for myself and my husband as well, on xx/xx/xxxx Thank you very much for your assistance |
|
|||
|
|||
![]()
Kako odgovor dobiv
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions. Thank you for contacting KCC. |
|
|||
|
|||
![]()
Se nadevam deka nekoj ke mi pomogni, da mi kazi dali sum zgresila vo nesto
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobila si template odgovor, tj. odgovor koji salju na sve pristigle mejlove, sa osnovnim uputstvima gde na sajtu mozes da se informises o svom statusu.
Iz ovog odgovora nije jasno da li i kako mozes doci do informacije koju si trazila. Mozda ce neko od onih koji su vec prosli celu proceduru umeti da ti odgovori iz licnog iskustva. |
|
|||
|
|||
![]()
Kao što reče loreley dobila si template odgovor odnosno auto reply.
Dobio sam isti kad sam ih pitao da li su dokumenta stigla. Nakon 8 dana mi je stigao i pravi email koji je potvrdio da su papiri stigli i da se obrađuju.
15.10.2012. Poslao prijavu 02.05.2013. You have been randomly selected ... 2014EU00021XXX 13.05.2013. Poslao kovertu u KCC 15.05.2013. Stigla koverta u KCC 07.04.2014. Obavljen lekarski pregled 16.04.2014. Intervju uspešno obavljen 04.05.2014. Departure day |
|
|||
|
|||
![]()
Molim nekog ko je dobro upucen da mi sto hitnije pruzi verodostojnu informaciju.
Supruga je izvucena,case no. 2014EU00011xxx.Zbog bolesti u siroj porodici do sada nismo poslali papire u KCC. Da li jos uvek to mozemo da ucinimo,tj,ako je i dalje aktuelno,kakve ce posledice izazvati ovo kasnjenje? Unapred zahvaljujem na odgovoru. |
|
||||
|
||||
![]()
Posaljite sto pre papire, nece izazvati nikakve posledice, imacete intervju kasnije...
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Igore,"stari vuce"(ono mad sam izostavio mada je i to pozeljno za ovu life adventure
![]() Obzirom da predstoje praznici da li da to posaljem posle Nove godine? Da li ima vremena da ide obicnom preporucenom posiljkom preko poste ili je "vrag odneo salu" pa moram da se "isprsim" za DHL? Takodje,posto su case no. kojima se sada zakazuju intervjui visi od naseg,da li ce nam po prijemu dokumenata u KCC zakazati intervju preko reda,tj. kakav timing mogu da ocekujem kako bi na vreme pribavio neophodnu papirologiju. Inace,forum je sjajan,pozitivna energije,obilje korisnih info... |
|
|||
|
|||
![]()
deneska mi stigna mejl od KCC kako odgovor na prasajneto dali se stignati formularite i vo nego pisuva
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of February. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Inace, jas sum 2014EU000099**. pa dali nekoj ima vakov mejl dosega primnato i dali ke mozi da mi kazi so znaci, dali za brzo da ocekuvam da mi bidi zakazano intervjuto? Fala mnogu |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neko da mi posalje robu iz usa? | lukadj | Vaša strana | 9 | 30.10.2015 14:37 |
Odlaganje ulaska u USA/Green Card na neko vreme ? | MrDax | Vaša strana | 3 | 19.07.2011 03:13 |
Ako neko zna | veselina77 | Stare teme | 21 | 11.11.2009 17:30 |
Koje formulare poslati, sa neta ili iz koverte (i kako ih popuniti) | zed | Prva koverta | 35 | 14.07.2008 18:53 |
![]() |