![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Neka se prijave i odustanu kad shvate koliko to košta, jer da nije takvih ne bi bilo ovog dodatnog izvlačenja 22.10. ![]() ![]() I treba biti zahvalan što ljudi žele širiti informacije, jer da nije tako ne bi bilo ni ovog sajta! A da li će te izabrati za gc više ovisi o sreći pojedinca, bar je to moje mišljenje ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imali smo forumase koji su izvuceni u Maju a cak u Decembru poslali prvu kovertu pa su dobili poziv u ambasadu i na kraju otisli u Ameriku. Sta oni mogu znati ko ce odustati od vize na dan 22.10. ? Mogu samo na osnovu primljenih prvih koverti, ali sam siguran i da se posalje posle Oktobra prva koverta dobila bi se viza. To sto ce izvuci u Oktobru je mizeran broj viza u odnosu na ono koliko neozbiljni igraci smanje sanse ozbiljnim igracima kod pravog izvlacenja u Maju.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, ali jednostavno se ne isplati nervirati oko stvari koje ne možemo promijeniti.
Treba se prijaviti i držati se pozitive... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uspjesno smo se prijavili
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sad ce ona da se prijavi pa ce kao kasnije da trazi odgovore i malo ispita celu pricu. U stvarnosti samo ce zasmetati nekome ko ima ozbiljne namere i zna sta hoce. Nikad prstom nece mrdnuti jer ce je proci euforija prijavljivanja a kroz pricu sa drugima (koje ce nazalost obavestiti o lutriji) ce doci do zakljucka da je Amerika sranje jer joj nece servirati i posao i stan i sve ostalo,a uz to prijatelji ce joj reci da tamo nikad ne bi isli jer je Amerika zemlja koja ratuje u Iranu, Iraku, itd. Poenta za nas ostale je da ce njena prijava biti u bubnju sa nasom koji znaju sta zaista hoce.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Molim vas, trebaju mi hitni odgovori, nisam nasao nigde na forumu. Da li mogu da se prijavim sa III stepenom? Da li mi oni placaju avionsku kartu i nalaze posao? Kakvu sliku treba da posaljem? Da li ja i tasta mozemo da se prijavimo u isto vreme? Koliko se ceka na tastu? Jel moze neko da popuni umesto mene? Koji browser donosi vise srece, a koji vise pameti? Jel u Americi svi lete? Ako sam bio na mardelju, jel mogu da dobijem zelenu kartu? Zaboravi da pitam da li moze da se prijavi sa III stepenom? Slike mi zadaju problem, jel ima neki fotograf na forumu? Da li treba znanje jezika da bi se snasao? Jel moze neko da prevede sta pise na formularima? Sta treba da napisem gde stoji odakle sam? Ko me ceka u Amerike? Ovo je ukratko sto me interesuje, molim Vas da mi sto pre odgovorite posto treba da se prijavim, posto mi je prorocica rekla da se prijavim do sutra u 10:00 casova.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |