![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
feanor997 sve cestitke:1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
Čestitam i neka je sa srećom !!! :bravo:
|
|
||||
|
||||
![]()
feanor997 i milosx, i od mene čestitke! :bravo:
Sretno!
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam ! feanor997 i milosx , sve najbolje i good luck . :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cestitamo!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
CESTITKE SVE NAJBOLJE :bravo::bravo::bravo:
aBd DA NAM SE JAVITE IZ USA ALEEEEEEEEEE |
|
|||
|
|||
![]()
Da li je neko bio u poziciji da je u periodu posle slanja prve koverte a pre intervjua u ambasadi promenio adresu prebivalista na teritoriji svoje zemlje, recimo Srbije? To znaci da je jedno prebivaliste u Srbiji navedeno u prvoj koverti prilikom slanja u Kentaki, a na razgovor dolazite sa drugom adresom prebivalista u Srbiji, pa su i uverenja iz suda sa teritorije druge opstine. Da li ste to prijavili u Kentaki ili u ambasadu pre intervjua, ili niste nikom nista prijavili?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi nemam pojma kako da opisem nas slucaj :)
stvarno je bilo kratko is sve se svelo na to da smo se trebali pojaviti tamo zakazano u 3 sata pustili nas unutra u 2:45 na salter oko 10 min posle provjera papira sa nasom sluzbenicom imena roditelja adresa ...... bezzee (~15 min) uz navod da mijenjam adresu na koju idemo, i naravno imate srece upali ste po novim cijenama 330$ :) jao sto su slatka djeca i otrca i vraca se sa dve cokoladice za njih :) prosli na drugi salter otisci prstiju .... (~5 min) (na engleskom) poslali nas na salter da platimo (u KM-u bez provjere novcanica da li su ok) (~5 min) i na kraju salter sa konzulom osnovno provjera (na engleskom) pregled papira, potpis na dokumenta, radi li zena (ona je nosilac)? [I]ne[/I] - [I]sala - pa da pored dvoje djece :) [/I], radim li ja? [I]da[/I] znaci sitnice koje ne znam ni sta je pitao stvarno sam ocekivao provjeru ovo ono a ono nista :) i na kraju [I]congratulations[/I] a ja gledam blijedo u njega i pitam [I]what?[/I][I] (ono ne mogu da vjerujem da je to to i samo te budalastine :)[/I] kad ce on opet [I]congratulations[/I] dodjite po vize u ponedeljak posle 2 sata a ja u soku jos :) (~10 min) tako da smo zavrsili pre nego smo usli jedina i najteza stvar je !!!! kako smiriti dvoje djece da budu normalini i mirni tih pola sata :) a ja se nervirao i nisam mogao da spavam a ono lol stvarno vjerujem da sam nesto izostavio al ovo je bilo bas lako u nasem slucaju tako da po meni samo lagano i kratko sa odgovorima i bez nervoze :) :1081:
2010 Prva prijava na DV lottery 16.07.2011 izvucena supruga 2012EU00031xxx 27.07.2011 Papiri poslati u KCC Februar 2012 Interviju zakazan za prvu polovinu aprila VIZA ODOBRENA 13.04.2012 - dzaba sto je bio petak! ![]() Karte kupljene !!!! 18.06.2012 ![]() Skype - master_feanor ako neko treba kakvu pomoc nek se javi 18.06.2012 USA Portland!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Kazi nam sta ste od dokumentacije predali na razgovoru odnosno tacnije sta su vam uzeli od dokumenata? Jesu li pitali za dokaz o posjedovanju novcu s obzirom da ste cetvoroclana porodica?
Da li su insistirali na razgovoru na engleskom jeziku, ili je pocelo spontano s njihove strane? Srecno! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=jovke;28204]Kazi nam sta ste od dokumentacije predali na razgovoru odnosno tacnije sta su vam uzeli od dokumenata? Jesu li pitali za dokaz o posjedovanju novcu s obzirom da ste cetvoroclana porodica?
Da li su insistirali na razgovoru na engleskom jeziku, ili je pocelo spontano s njihove strane? Srecno![/QUOTE] Samo dokumenti koji su navedeni na sajtu (rodni list i vjencani su bili medjunarodni) i samo su uzeli kopije nama su vratili sve ostalo a sve kopije su bile ovjerene u opstini. Nikakve dokaze nisu trazili osim sto su pitali ko je osoba kod koje idete u nasem slucaju sestra od zene i nova adresa je od njene prijateljice/rodjake gdje nam je stan iznajmljen... Znaci nista od dokaza cak ni pozivni mail nisu trazili. A to mi je rekla sluzbenica i preko telefona ipak je ovo dv lutrija nema potrebe o dokazivanju da imate novca na racunu ili recimo i-134. I sve je islo spontano zato sam i stavio ko je zapocinjao razgovor na kojem jeziku a mi smo samo nastavili
2010 Prva prijava na DV lottery 16.07.2011 izvucena supruga 2012EU00031xxx 27.07.2011 Papiri poslati u KCC Februar 2012 Interviju zakazan za prvu polovinu aprila VIZA ODOBRENA 13.04.2012 - dzaba sto je bio petak! ![]() Karte kupljene !!!! 18.06.2012 ![]() Skype - master_feanor ako neko treba kakvu pomoc nek se javi 18.06.2012 USA Portland!!!! |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV 2012 - Da se prebrojimo | Alex016 | Stare teme | 278 | 01.05.2011 04:12 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |