![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala. Nadamo seee srecnom kraju. Javljamo sta ce biti!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nadam se da cemo i mi ostali uskoro kao i vi.😀 |
|
|||
|
|||
![]()
Nadam se da je neko čuo i za situaciju sličnu ovoj:
naša ćerka je u momentu slanja prijave za lutriju imala manje od 21 godine, pa smo je prijavili. U međuvremenu je napunila 21 godinu (još nismo pozvani na intervju). E, sada, pročitala sam na sajtu da i ona ima pravo na zelenu kartu. Međutim, devojka ne želi da prekida svoje studije, sada je III godina na Akademiji. U strašnoj sam nedoumici da li treba da ide sa nama na intervju, da li da joj ponesem dokumenta, da li treba da platimo i njenu vizu (iako smo se na DS-260 izjasnili da bi došla kasnije - fakultet joj traje još 2 godine, zajedno sa ovom školskom godinom). Zaista ne znam šta da uradimo. Da li neko može da nam pomogne? Šta se radi u takvim slučajevima, ima li neko bilo kakvo iskustvo ili saznanje o sličnim situacijama? Čestitamo srećnim dobitnicima, a Tamarica da ne brine, biće sve u redu. Držimo joj fige. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na brzom odgovoru - u brzini sam loše sročila pitanje, i time stvorila zabunu. Ćerka je odlučila da ostane ovde dok ne diplomira. Tako se i izjasnila na DS-260 (da li to znači da je izgubila zelenu kartu?) Dakle, želela sam da pitam da li je u obavezi da pođe sa nama na intervju? Inače, 21. godinu je napunila 19.12.2015. godine. Nepunih dva meseca nakon prijave na lutriju. Inače, u ambasadi sam već pitala, rekli su mi da to ne zavisi od njih.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno ne znam gde ste procitali da ima pravo, mozda se nesto promenilo u medjuvremenu, ali to je identicna situacija mojoj pre 16 godina. Tata se prijavio, u medjuvremenu sam ja napunila 21 godinu i nisam imala pravo da idem sa njima . Doduse to nije bilo tuzno jer isto kao vasa cerka nisam zelela da prekidam studije.
Ono sto jeste problem je to sto ona sad mora ili sama da dobije na lutriji ili da vi podnesete za nju nakon dobijanja drzavljanstva (s tim sto se to ceka godinama). To je moj otac uradio za mene 2005. i zvali su me mnogo brze od ocekivanog, ali ja opet zbog male dece nisam bila spremna da idem. Bila je komplikovana situacija. Sada smo mi dobili tako da mi je USA ocigledno sudjena. Moj savet je da ako je ipak puste, ode s vama i uzme zeleni karton i proba da ga odrzi ziveci ovde. Pozelece jednom da bude blizu vas, bas kao i ja posle toliko godina kad mi se rodio bratanac. Ako ipak ne moze (a najbolje da pitate direktno u ambasadi) neka igra sama vec ove godine.
blog: www.emogration.com FB: www.facebook.com/emogration www.facebook.com/JelenaCrafts od 2004 -2015 on and off pokusaji DV 2017 izvuceni br. 23** 14.05.2016. DS260 popunjen 22.08.2016. stigao poziv za intervju (zakazan za 11. oktobar) 30.09.2016. lekarski 11. 10. 2016. intervju i pozeleneli ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi pomoooccc...stigao nam mail prenekih pola sata da proverimo svoj status i pretpostavljamo da bi trebalo da bude datum interjua...medjutim,kada se ulogujemo sa prvobitno dobijnim brojem koji smo dobili prilikom apliciranja i gde smo i saznali da smo izvuceni,nema nikavih promena...da li nesto radimo pogresno??? Ili sta treba da uradimo???
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |