![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dalila da li ti je recno kad ce ti stici pasos? Nadam se da se nece ponoviti cekanje od 12 dana kao kod Spartacusa
|
|||
|
|||
![]()
Zanesena,bice sve ok.ne brini se toliko...videla da imaš intrevju u utorak,e to je dan super...msm prošo ponedeljak koji je po meni bzv. jer ide odma iza nedelje...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto se tice ambasade moras ih obavestiti da ti je status promenjen iz ne ozenjen u ozenjen I da im posaljes kopirani ili skenirani izvod iz maticne knjige vjencanih. Posto je intervju zakazan kontaktiras direktno ambasadu gdje ides na intervju sa Kentakijem ti vise nemas nista. Zamolis ih da ti otkljucaju aplikaciju da uneses promene I onda I tvoja buduca supruga takodje popunjava DS 260 formular. Sve oni lepo urade, na tebi je samo da ih obavestis. I polako sto se tice dokumentacije imas sasvim dovoljno vremena ![]() Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj, pozz. |
|
||||
|
||||
![]()
Čitam iskustva vas koji ste dobili vize i vas koji čekate intervju i sav sam uzbuđen, kao da sam to proživljavam.
Spartacus nevjerojatna priča zbilja, drago mi je da se sve sretno završilo. Čestitke svima koji su dobili vize i tebi Zanesena sretno sutra na intervjuu. Siguran sam da će sve proći OK ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hvala puno.
Ziponja koji je imao intervju pre par dana kaze da se taksa od 165 dolara ne placa u ambasadi, gde se onda placa ako on ne stigne da mi odgovori do ujutro?
|
|||
|
|||
![]()
Zanesena, u ambasadi plaćaš samo taksu za vizu, po osobi 330 dolara a 165 dolara pre nego što kreneš u Ameriku. Detalje u vezi toga ćeš dobiti u paketu preko dhl-a kada ti odobre vizu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
TheNjegos, hvala puno na odgovoru!! Da li je tvoja supruga popunila otključanu aplikaciju? Prema nekim ranijim postovima, koliko se sjećam da se u takvim slučajevima u ambasadi popunjavao DS 260 za nju bez otključavanja ili me ispravi ako griješim. U svakom slučaju planiram da ih obavjestim pismeno o promjeni statusa, pa da mi daju povratne instrukcije. Pozdrav i sretno na razgovoru!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto se tice ambasade ako se vjencas, moras ih obavjestiti o promeni u suprotnom bices diskvalifikovan ako se vjencas a ne obavestis ih ( al kontam da toliko vec znas ![]() E sada sto se tice popunjavanja DSa u samoj ambasadi toliko vec ne znam to je novi momenat za mene. Al u svakom slucaju pozovi ambasadu i pitaj ih trazis fino na srpskom da pricate i lepo im kazes, ali procedura koja te ceka je 100 % kao i kod mene, saljes mail sa kopijom vjencanog lista,otkljucava ti se aplikacija,oni suprugu vec dodaju na otkljucanoj aplikaciji i ona samo popunjava aplikaciju saljes im nazad i ona prikuplja papire i radi ljekarski kao i ti i 15. januara lepo pod ruku suprugu i pravac ambasada. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Razgovor sa divnim konzulom trajao je 2 minuta, pitao je jel imam nekog tamo, cime se bavi sestra i sta cu ja raditi i da li sam vec aplicirala za posao. Rekla sam da sam prekljuce aplicirala za tellera u Wells Fargu (nisam slagala
![]() Nosila sam: pasos koverat sa lekarskog 4 slike izvod iz maticne knjige rodjenih trajan ( star je bio 4 godine) originale i kopije iz srednje i sa faxa ( na srpskom) uverenje iz suda i supa ( oba sam uzela za potrebe posla i nisam platila jer sam na birou) odstampan confirmacioni broj koji sam dobila u maju affidavit of suport, nije trazio ali ga je uzeo kad sam pokazala da ga imam Svo vreme pre i posle intervjua nas je Toma opustao razgovorom, divan je covek...ma svi su divni i ljubazni, divno iskustvo a toliko brige uzalud ![]() Javljam vam se uskoro iz Los Andjelesa ![]() p.s engleski koji vam je potreban je na nivou sedmog razreda, nema sanse da ne razumete konzula
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cestitke od srca !!! Volim da citam lepa iskustva nekako mi bude lakse da ne stvaram nepotrebni pritisak sam sebi. Jos jednom srecno i srecan put ![]() ![]() ![]() ![]()
04.10.2013.- Prijavio se za lutriju 01.05.2014.- Izvucen 2015EU00009xxx 21.05.2014.- Poslao DS-260 18.12.2014.- Obavljen intervju,visa odobrena 29.12.2014.- Preuzet pasos iz DHL-a 30.12.2014.- Kupljena karta 24.01.2015.- Stigao u USA |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |