![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja smatram da ipak imam neke vajde od svega. Upoznao sam tebe i luku13, sad bar imam s kim u Sarajevu i Trebinju popit kafu ;-)))))))))))))))
|
|
|||
|
|||
![]()
Sto neko rece, barem znamo da su nam prijave validne..Jer ima dosta ljudi koji su ubijedjeni da su dobro popunili a diskvalifikovani su...Ovako barem znamo da su nam prijave u redu...
U svakoj nesreci malo srece ![]() ![]() Ja se pitam koliko ljudi je provjerilo svoj status, i vidjelo: Aha, izvucen sam, super, poslacu papire, i vise nikad ne dodju na web site lutrije, jer i sto bi...Ja sam recimo imala popunjene formulare vec drugog dana, dok je site jos bio u funkciji, i zasto bi se vracala , ali zbog foruma sam u toku sta se desava..Ali masa je ljudi koji ne prate ovako kao mi...A ovi iz Kentakija ne salju mailove, nista... Mnogo ljudi jos nezna za ovo....Misleci da sve i dalje ide svojim tokom..Ijaooo.. ![]() ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
mMislim da je kombinacija petak 13 bila pogubna, ipak je ovo jedini u godini
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sad videh ovaj info, uuuu koje zezanje.
![]() Ja sam bio izvucen, da se ne lazemo opet se nadam da cu biti. ![]() Dobro je sto su ispravili gresku iz milion razloga. Neko rece na forumu da su trebali da izvlace jos 50.000 to bi mozda bio i najbolji potez. Srecno bilo pa sta bude. Ojha ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Svaka cast ljudima sto su priznali gresku, ali ovo pokazuje da i vlada amerike zaposljava kompletno nesposobne debile preko veze isto ko i nasa. Aplikacija koja ovo radi nije nikakav rocket science. Mada i kod najprostijih aplikacija greska moze da se pokrade, zato se radi testiranje....koje oni ocigledno nisu obavili. Strasno....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam ostala bez teksta kada sam danas procitala da je vlada priznala gresku..
Ocekivala sam sve drugo, ali ovakav potez nikako. Medjutim, moram priznati da me raduje njihova ovakva odluka, jer ovakav potez govori o USA mnogo vise od samog izvlacenja lutrije (a ja uskoro pakujem kofere ![]() PS. Puno srece svima, u sljedecem FER krugu (a zna se za koga drzim fige ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Htio bi komentirati nesto drugo, ako mi se dozvoli, ako ne , neka administrator pobrise post. ![]() Stalno napominju da postoje prijevare koje se baziraju na placanju za prijave na green card. Znamo svi o cemu pricam. Te agencije prijavljuju korisnike svojih usluga na nacin da zakupljuju IP adrese po svijetu i prijavljuju ih po SHUFFLE sistemu da bi prikrile isti IP. Naravno, to se placa. Netko je komentirao moj post da bi to znacilo da je neka bakica prijavila hrpu njih sa istog IP-a. E sada, ne vjerujem da su te agencije provjeravale podatke nakon 01.05. isto sa shuffle sistemom IP-a, jer se i to mora platiti a poanta je maksimizirati profit, nego su najvjerojatnije sa nekoliko kompjutera pustili algoritam koji je automatski pretrazivao rezultate za cca 200000 ili više/manje ljudi koje su prijavili. Tu je sada poanta jer ovi u USA mogu sada vidjeti koji ljudi su se stvarno prijavili sa svojih racunala a koje je prijavila agencija.(barem se nadam da im je to palo napamet, ako nije onda mora da jos nisu otpustili programera koji je pisao ovaj LOTTERY BUG DV 2012 logaritam ![]() Isto tako , a nazalost nece, bi sve one koji su provjeravali svoj status u prvih par dana rezultata trebalo staviti u uzi izbor za dobivanje GC, jer su se mnogi prijavili samo tako ili su ih drugi prijavili cisto radi fore. Zalosno je da je tek cca 60% ljudi dobilo green card za proslu godinu od prvih apsolutnih 20000 dobitnika za EU. Tu se javlja problem. Ovo su prijave za imigraciju. Ljudi, nista nije besplatno, ako se netko prijavi za lutriju, mora shvatiti da treba imati i neke troskove, da ostavlja jedan dio zivota za sobom, da ne moze razmisljati da ce biti daleko od svoje rodne kuce nego da je sada daleko od svoje vizije zivota. Koliko god se neki smijali, istina je, ovo se radi i za svoju djecu, nitko im nece pruziti ono sto ce tamo dozivjeti samo nazalost nece toga biti svjesni dok god se ne vrate tamo od kuda su ih njihovi roditelji doveli u USA. Prijave na svakojake agencije ne donose nikakvu prednost, samo troskove koji su ekvivalentni ukupnim troskovima pri dobivanju GC. Pocinje sve sa 50$, pa neke kazete, pa neke knjige, pa advokati,.... a ljudi im dali svoje podatke a ovi ih ucjenjuju da ce ih prijavljivati n-godina a ako imate 2 prijave automatski ste diskvalificirani i evo pakla i lihvarstva jer nikome se ne zelite zamjeriti. Da sada sa statistike i informatike dam svoje vidjenje ovog poteza DV agencije. Trebalo je ostaviti ove rezultate, skinuti GC clanovima familije koji su u nizem srodstvu ili supruzniku i podjeliti ih ostatku ekipe (prave lutrijase) koja je provjeravala rezultate od 01-06.05.2011 umanjene za one za koje bi se utvrdilo da su ih prijavile agencije, sto nije nimalo tesko. Kao sto su se neki pozurili oženiti, nadam se da se neki nisu pozurili i rastati... ![]() Ovaj forum citaju mnogi, pa i oni za koje nikada nebi vjerovali. Nadam se da ce i ovaj moj treci post potaknuti iskre u velikim umovima koji haraju DV svijetom.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da ce priznati svoju gresku i ponistiti ceo proces,ne bih ocekivao ni u najludjim snovima!Definitivno da je ovako postenije,jer je veliki broj ljudi nepravedno izvisio,ali ja,kao neko ko nije prethodno bio izvucen,ne mogu a da ne primetim da ni ovo nije u potpunosti posteno.Mnogo ljudi je uradilo neke stvari koje inace ne bi uradilo i za razliku od Amera,to sad ne mogu da poniste kao da se nista nije desilo.Mislim da je trebalo da pokazu da snose odgovornost za svoje postupke tako sto ce da priznaju sve dosadasnje dobitnike i izvuku jos jednu turu dobitnika...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |