![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ništa od lutrije, znači da moram ići preko braka. Postupak kreće vjerojatno sljedeći mjesec.
Čestitke svima koji su imali sreće ove godine, a za ostale nadam se da će moći aplicirati ponovo u listopadu. :skviz:
|
||||
|
||||
![]()
I kod nas HAS NOT BEEN SELECTED x2, treći put.
Čestitke i puno sreće svima koji su izvučeni :) a nama koji se i dalje nadamo iz sve snage želimo DV 2015 i novu šansu iduće godine! :srbincve:
|
||||
|
||||
![]()
možeš li mi molim te pomoći ne mogu otvorit ESC nikako da vidim dali sam selected or notselected,koristim internet explorer 9 ali ne radi .Unaprijed hvala
|
|
||||
|
||||
![]()
Moj jedan ortak dobio, mislim da sam bio srecniji od njega sinoc kad mi ie rekao.
|
|
||||
|
||||
![]()
Moj muz i ja smo ove godine prvi put igrali i on je dobio! Doduse, broj mu je dosta visok - preko 46xxx... Ne znam da li ce uopste imati sansu za intervju.. Imate li kakvih iskustava?
Za statisktiku - mi smo iz Srbije. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dobrad66;38275]možeš li mi molim te pomoći ne mogu otvorit ESC nikako da vidim dali sam selected or notselected,koristim internet explorer 9 ali ne radi .Unaprijed hvala[/QUOTE]
Skini drugi browser (Chrome, Firefox, nesto trece) i probaj ponovo preko njega.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Salec;38284]Moj muz i ja smo ove godine prvi put igrali i on je dobio! Doduse, broj mu je dosta visok - preko 46xxx... Ne znam da li ce uopste imati sansu za intervju.. Imate li kakvih iskustava?
Za statisktiku - mi smo iz Srbije.[/QUOTE] Nista vas ne kosta da posaljete papire za KCC i da cekate. Ako vam je za utehu statistika je na vasoj strani, uglavnom dosta ljudi odustane sto zato sto zaborave CN broj pa nemogu da provere dali su izvuceni( sto ove godine nije slucaja :D), sto nemaju para za dalju proceduru, i zbog mnogo drugih razloga, tako da bi ja poslao papire na vasem mestu i cekao.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ivy;38291]Skini drugi browser (Chrome, Firefox, nesto trece) i probaj ponovo preko njega.[/QUOTE] pardon imam 8, ne mogu skinuti explorera 9 jer imam windovse xp,a na mozilu i google crome sam probao i ništa uvjek mi piše session timed out il da provjerim što sam upisao u podatke da nisam pogriješio brojeve ili slova ali to je 100% točno upisano. hvala za odg.
[QUOTE=free;38293]Nista vas ne kosta da posaljete papire za KCC i da cekate. Ako vam je za utehu statistika je na vasoj strani, uglavnom dosta ljudi odustane sto zato sto zaborave CN broj pa nemogu da provere dali su izvuceni( sto ove godine nije slucaja :D), sto nemaju para za dalju proceduru, i zbog mnogo drugih razloga, tako da bi ja poslao papire na vasem mestu i cekao.[/QUOTE] |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=free;38293]Nista vas ne kosta da posaljete papire za KCC i da cekate. Ako vam je za utehu statistika je na vasoj strani, uglavnom dosta ljudi odustane sto zato sto zaborave CN broj pa nemogu da provere dali su izvuceni( sto ove godine nije slucaja :D), sto nemaju para za dalju proceduru, i zbog mnogo drugih razloga, tako da bi ja poslao papire na vasem mestu i cekao.[/QUOTE]
Tako ce i biti. Poslacemo sigurno. Nego nikada nismo bili bliži nekom odlasku (a pokušavali smo svašta), a nekako mi se čini da je ipak suviše neverovatno da toliko ljudi pre nas odustane.. |
|
||||
|
||||
![]()
Nije neverovatno, znas ti sta znaci skupiti minimum 8-9 000 dolara u danasnje vreme? Ja do poslednjeg casa necu znati da li idem ili ne i ako mi je to velika zelja vec godinama.
|
|
|
![]() |