![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ne bi to bio problem da ih šaljem ja (spisak položenih ispita sa ocjenama), ali ih mora slati fakultet. Moja obaveza je objasniti ljudima na fakultetu šta treba da urade. Pošto sumnjam da će me razumjeti ako im telefonski to budem objašnjavala, vjerujem da ću morati otići lično na oba fakulteta koja su u dva različita grada, do kojih se vozi po više sati. Ali, šta da se radi...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ja sam diplomirala pre sto godina kada se sve vodilo na papirima, kompjuter ... Oko toga očekujem velike zezancije...
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo da se prikljucim temi, skacem sa foruma na forum...
![]() Imam diplomu BA 180 kredita, imam 2.godine iskustva i jos godina prije toga radnog staza, koje se vjerovatno ne racuna sa srednjom skolom .... A mag. sam mislila da mi "digne" makar malo bodova...a iskustvo se trazi u profesiji koja je navedena po NOC ... e sad ne znam hoce li to biti problem.... Vidim ima zainteresovanih ... pisite ljudi, pisite...sta nam je ciniti.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
E da objasnim zasto zurim da zavrsim i Mag. jer je negdje na njihovoj stranici navedeno da je kod njih BA 4.godine a kod mene je 3g. 180kredita, zato bi da prikupim ovih 300. Bojim se da mi ne bi priznali diplomu bez magistarskog. To je jedini razlog.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Na sajtu WES-a imaš besplatnu evaluaciju pa probaj da uneseš svoje podatke.
|
|
|
|||
|
|||
|
Emiiuki super si .... hvala na ohrabrenju i podrsci...svu srecu ti zelim
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako neko ima zivaca i vremena da mi odgovori na pitanje,bila bih zahvalna.Malo znam o iseljenju u Kanadu,pa mi treba pojasnjenje.
Da li LMO mora biti za zanimanje za koje ste skolovani ili imate iskustvo.Npr: zavrsili ste ekonomsku,radili kao kuvar a job offer (LMO) je za voznju kamiona? Da li je bolje traziti sa LMO useljenicku ili radnu vizu u ovom momentu? Da li za dokazivanje radnog iskustva moze da posluzi i potvrda da ste radili na crno ili iskljucivo vazi radna knjizica? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
trazice da dokazete radno uskustvo u oblasti za koju aplicirate ne mora to strikno da bude radna knjizica, mogu da budu i pisma preporuke poslodavca |
![]() |
|
|
|