![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ako mislis na brak, poprilicno sam ubedjena da se tako nesto bez problema moze ponistiti ako je bio iz chistog interesa. Sto se tice Americke vlade, i dalje ponavljam oni imaju diskreciono pravo, da rade kako god hoce.
|
|
|||
|
|||
![]()
A jaooo čudnog li dana....
![]() ![]() Ovako, moram da vam ispričam kako sam se ulogovala na ovaj sajt posle sto godina: Pre tri-četiri dana stigne meni preporučena pošiljka, tj. obaveštenje o pošiljci. Sve mi to javlja komšinica, kaže greškom ubacili kod nje u sanduče... Ja se mozgam, šta bi to moglo biti i istripujem se da nije neka kazna ili tako neko zlo... ![]() Tako par dana ja kuliram i neću da idem u poštu... ![]() Tražim kopiju prijave po stanu, ludujem sledeća dva sata ![]() ![]() Ali priznaćete čudno je sve ovo danas bilo.... Ništa sada ćemo ćekati 15 jul, taman se tada vraćamo sa mora ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Najnovije vesti koje su samo potvrdile sumnje u regularnost ovogodišnjeg izvlačenja:
Poništeni rezultati vizne lutrije SAD zbog greške u kompjuteru Vizna lutrija u SAD se ponavlja zbog kompjuterske greške |
|
|||
|
|||
![]()
Američka administracija je priznala grešku u softwareu i izvlačenje će biti ponovljeno.
Prave rezultate možemo očekivati sredinom jula! Srećno! |
|
|||
|
|||
![]()
Imamo jedan domaći film o čoveku kome prijatelji zbijaju šalu "kako dobija sedmicu na LOTO-u" sa već snimljenom emisijom - on se razvodi, daje otkaz, čašćava i sl. a onda i saznaje istinu. Valjda se niko nije ovoliko zaleteo.
|
|
|||
|
|||
![]()
@Alex016
Nadam se da nije ![]() ![]() Last edited by Orange; 14.05.2011 at 08:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
neverovatno evo i zvanicnog sajta http://www.dvlottery.state.gov/ iskreno ja sam pomislila da je samo naduvana prica |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Neverovatno!
![]() Ovako nesto zaista nisam ocekivao. Sada kada se sve razjasnilo, ostaje nam da sacekamo 15. jul i vidimo sta ce biti. Srecno svima! ![]()
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |