![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Najiskrenije cestitke svim novim zelenasima!!!!!!! :grin:
|
|
|||
|
|||
![]()
Jesul svi interviju zavrseni,posto vidin niko se vise nejavlja da ima ili da neko napise iskustvo..:no:
|
|
|||
|
|||
![]()
[url]https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnMXxM8E0pZ1dHF4aVNPSnJXWUVJWUJCdDduODRyYXc&hl=en_US#gid=0[/url]
evo pa vidi, neki se nisu javili, ima jos 2 za intervju u maju, i to je to...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;28481][url]https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnMXxM8E0pZ1dHF4aVNPSnJXWUVJWUJCdDduODRyYXc&hl=en_US#gid=0[/url]
evo pa vidi, neki se nisu javili, ima jos 2 za intervju u maju, i to je to...[/QUOTE] Vidim da je jedan odbijen,koji su razlozi da nekoga odbiju? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;28481][url]https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnMXxM8E0pZ1dHF4aVNPSnJXWUVJWUJCdDduODRyYXc&hl=en_US#gid=0[/url]
evo pa vidi, neki se nisu javili, ima jos 2 za intervju u maju, i to je to...[/QUOTE] Ajoojjjjjjjjj zar tako malo selektovanih iz BiH, nemogu da vjerujem:nene::nene::nene::smrc::smrc: |
|
|||
|
|||
![]()
Sta si ti mislio da svako ko se prijavi i bude izvucen?! Ovo je lutrija i nema garancija. Bice pesma ako nas izvuku ukupno vise od 10 sadasnjih clanova foruma iz svih bivsih yu republika.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mijan;28488]Sta si ti mislio da svako ko se prijavi i bude izvucen?! Ovo je lutrija i nema garancija. Bice pesma ako nas izvuku ukupno vise od 10 sadasnjih clanova foruma iz svih bivsih yu republika.[/QUOTE]
covek je izvucen,ali je odbijen na razgovoru....Daj malo pozitivne vere....ne znam zasto si tako crn,za tebe ne znam.Za sebe znam! Last edited by Markoo; 26.04.2012 at 16:26. |
|
|||
|
|||
![]()
mijane.. ja sve sto sam mislio da kazem o tome je da svake godine iz BiH je sve manji i manji broj izvucenih ili se varam.... u odnosu na druge drzave Hr.SR..MA..Cg.itd a ti nemoras ostro pa na prvu :1060:
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo samo da javim svima konačno su vize u pasošima :bravo: san je posao java
Sad lagano pripreme i pakovanje kofera....:;D: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dinna3008;28529]Evo samo da javim svima konačno su vize u pasošima :bravo: san je posao java
Sad lagano pripreme i pakovanje kofera....:;D:[/QUOTE] Čestitam ! sve najbolje u novoj zemlji i da sto prije pocnes zivjeti American Dream ... :grin: :bravo::bravo::bravo: I nemoj nas napustiti , hehe - pisi nam svoja iskustva sa druge strane :grin: Ima nas koji vole čitati :book::book: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV 2012 - Da se prebrojimo | Alex016 | Stare teme | 278 | 01.05.2011 04:12 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |