![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Tiberije, pridruzujem se cestitkama! Zelim ti sve najbolje, nek' ti je sa srecom! :-)
Napisi sta se desilo u ambasadi kad zavrsis, ako ti nije problem... |
|
|||
|
|||
![]()
Vazi Meeloshe javljam svoja iskustva nakon intervjua u ambasadi. E sad ako dobijemo vizu ja i buduca zena (jos 2 dana) , najverovatnije bi za prvo vreme otisli na Floridu jer tamo ima fax na kome bih zavrsio MBA studije. Posto vidim da je Lucky u Tampa Bay, ima li neko njegov mail posto bih hteo da mu postavim par pitanja vezana za Floridu i Tampa Bay posebno.
Pozdrav i hvala na cestitkama |
|
|||
|
|||
![]()
Eto i ja malo svratio na sajt posle duzeg vremena kad vidim chovek se raspituje za moj mail
![]() @ Tiberije ostavi mi mi mail ako mozes pa cu te kontaktirati i naravno odgovoriti na sva pitanja ako budem znao. Pozdrav i chestitke mladencima ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Lucky, poslao sam Tiberiju na email tvoju adresu da ne ostavlja on svoju ovde (spammerima).
Pa de si Lucky, sta ima novo?! :-) Vidim, menjao si mail ili nesto, morao sam opet da te odobrim da komentarises.... hehehe :-) Kako se snalazis? (Moze i na mail ako neces ovde...) |
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima. posecujem svakodnevno ovaj sajt, ali jos niko nije nista napisao vec duze vreme.
Da li je neko dobio obavestenje da je izvucen na lutriji za 2008 godinu? |
|
|||
|
|||
![]()
@natasa, samo da te obavestim da su poceli sa slanjem kovertica oko 20.marta
ja je jos nisam dobila (ali drzim nam fige) i ne znam da li je neko iz Srbije vec obavesten... Srecno svima koliko nas ima ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E bas i ja htedoh da napomenem:
Bilo bi lepo da se neko javi ako je dobio kovertu, cisto da znamo da "pocelo je, pocelo"... ;-) |
|
|||
|
|||
![]()
Odakle vam informacija da je slanje koverata pocelo 20. marta, kada na njihovom zvanicnom sajtu stoji od maja do jula 2007?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pocelo je, sigurno. Ove prve koverte su uglavnom poslate i dobijene sirom USA i Afrike, mada ima ljudi i iz Evrope (Nemacka, V. Britanija, Rumunija...)
Mozes se informisati na ino sajtovima vezanim za ovu tematiku...najpposeceniji po ovom pitanju je http://www.immigrationportal.com/forumdisplay.php?f=38 Ja jos cekam ![]() Srecno |
|
|||
|
|||
![]()
OK, hvala na informaciji
![]() |
![]() |
|
|
![]() |