![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Zana;25684]Ni u blagom ludilu sluzbenik ambasade nije mogao nesto ovako da izjavi. "Sanse vam se ne povecavaju nakon visegodisnjeg apliciranja" - mozda je receno u tom kontekstu, a "ako se vise od jednom prijavite" dovodi do automatske diskvalifikacije.
Ovo me podsetilo na vezbu koju smo jendom imali: nas tridesetak, prva osoba je ispricala pricu drugoj napolju, onda je druga izasla napolje sa trecom da isprica istu pricu i tako redom.... onda smo se svi vratili na svoja mesta i poslednja osoba u nizu je izasla ispred svih da isprica tu istu pricu. Prva osoba je iskomentarisala da se poklapa jedino godina zbivanja - sve ostalo je prepravljeno, izmisljeno, zaboravljeno... Da, "gluvi telefoni" se zvala vezba, daje novinarima lepu pouku zasto se informacija proverava uvek kod aktera dogadjaja i nikada ne uzima nista "zdravo za gotovo" (cak i kada je dobijena od ljudi koji su dobro istrenirani za ko, sta, gde, kako, kada, s kime, cime, kome i zasto).[/QUOTE] Naravno da sam mislio vise od jednom za jednu godinu.
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio se malopre.
Ukoliko neko bude pravio tabelu kao prethodnih godina: treći put / Srbija. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav pitanje koje me interesuje vidim da se o tome puno raspravlja ja i moja supruga smo poslali aplikacije, e sad ja imam četverogodišnju školu i to nije problem sve uredno napisano slike i to prošlo. Međutim supruga ima završenu trogodišnju školu takođe je poslala aplikaciju na svoje ime neko je prije napisao ako imaš iskustva dvije god najmanje da može i trogodišnja .Sad nisam vidio jel u njenoj struci gledao sam al nisam našao ,pa molim ako neko zna odgovor da li njena aplikacija važi.,:1072:
|
|
|||
|
|||
![]()
21. oktobar, prijava prvi put. Danas prijavila i supruga, takodje prvi put. Iz Srbije smo! Eto, ako zatreba! Srecno svima u maju!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=optimista;25669]Ti pobedio sa tvojim pitanjima, ali ovo ti je najjace, Jedno 10000000000 puta je receno da se provera radi tek u maju, kada bude izvlacenje. Ja tebe stvarno ne razumem :grin::grin::drool:[/QUOTE]
Ali stvarno ne vidim sta si hteo da kazes? Nisi se valjda reg da bi mi skrenuo paznju kako si "pametan" i da bi javio kako si poslao prijavu? Prijatelju, mani se toga i ne pisi nista... Naravo da niko nov nece da lista ceo forum, da bi znao sta ce sa tim brojem, i da svako nov postavlja ista pitanja iznova. Ako pratis ovo dugo, ticu i gledaj svoja posla i raaspituj se koje su razlike izmedju redovnog i vanrdnog skolovanja, a ko ima zivaca odgovorice ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam zasto bi neko nov morao da cita cijeli forum da bi dosao do informacije?! Dovoljno je iskoristiti opciju "pretraga" na forumu prije postavljanja pitanja kao sto google koristimo za neke druge pretrage na internetu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavih se,puno srece svim ucesnicima :bravo:
Samo da nebude opet greske sa izvlacenjem Evo malo Live cam New York [url]http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/[/url] |
|
||||
|
||||
![]()
Prijava po drugi put. Mnogo srece svima nama u narednom izvlacenju.
DV 2012-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 SELECTED 10.05.2013. poslata koverta u Kentucky 22.05.2013. koverta stigla u Kentucky 15.11.2013 ljekarski pregled 06.12.2013. intervju obavljen 10.12.2013. POZELENILI !!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
prijavio se prvi put, 27. oktobra 2011.
srećno svima ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Prijava prvi put,27.10.2011.Iz Srbije smo.Svima zelim mnogo srece.
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |