Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nina-Nina
Hvala vam na odgovorima. I mislila sam si da ću takve odgovore dobiti, samo je sad pitanje hoću li ja izdržati toliko u neznanju. Po prirodi sam vrlo znatiželjna i kad me nešto zanima kopam i rukama i nogama da dođem do odgovora.
Vjerujem da me razumijete, teško je i ovako kad je sve u najboljem redu čekati izvlačenje a kamoli još kad imaš ovakav problem kao što ga mi imamo.
Ne znam dali je pokretač teme maverick još aktivan na forumu, ako je, bilo bi lijepo kad bi napisao kako se odvijala njegova situacija. Također i dalje molim ostale članove koji znaju nešto o tome ili su imali slično iskustvo da se jave. 
|
Naravno da nisam izdržala da samo sjedim i čekam pa sam poslala upit Američkoj ambasadi u Zagrebu. Danas su mi konačno odgovorili. Evo kopiram odgovor:
"Postovana,
Zahvaljujemo na Vasem upitu.
Ukoliko Vi kao nositelj budete izvuceni na “green card” lutriji, Vi i clanovi Vase obitelji prolazite postupak za odobravanje useljenicke vize.Svaki predmet se razmatra pojedinacno, a ukoliko postoje okolnosti zbog kojih se viza ne moze odobriti, postoji mogucnost pokretanja dodatnih administrativnih procedura, o cemu odluku donosi konzul u skladu s vazecim propisima.
S postovanjem,
Consular Section"
Koliko sam ja to shvatila ipak ima malo nade da se pozeleni
Eto, sad sam bar malo mirnija i lakše mogu čekati 5. mjesec. Nadam se da će ovo još nekomo biti od pomoći.