![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pomalo sam u sali, a pomalo i u zbilji napisao ovo, jer sam upoznalo jednog lika iz Portorika koji mi se ziv nakukao kako je jako velika sansa da imas lose obrazovanje ako si odande i da je jedan od njihovih najvecih problema sto ce se to tesko promeniti. Uskoro valjda opet glasaju oko statehood or independence. Engleski je uz spanski zvanicni jezik, ali ga govori ispod 10% ljudi, dakle pretpostavljam da ima posla ucenja engleskog koliko hoces, ali da studenti znaju da iznerviraju.
|
|
||||
|
||||
![]()
U Majami ću, makar za početak. Španski vjerovatno može biti prednost.
Mada je pitanje šta će biti sa vizama za 2021. Tramp baš odlucio da zezag. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Polako samo, imaš jako puno vremena da razmisliš gdje ćeš, ako si samostalan zaputi se negdje gdje ima posla i ljudi. Ako nisi siguran u sebe i engleski onda traži grad gdje će te neko dočekati i uputiti za početak. Dug je ovo proces, prvo lijepo sve prostudiraj, ispravno popuni DS-260 i slijedi sve upute koje su precizne i jasne. Da ti je da vidiš vizu u pasošu, a odlazak i snalaženje su onda slatke muke ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=marko1995;80724]CN ti je dobar ako se ne varam 19k.
Polako samo, imaš jako puno vremena da razmisliš gdje ćeš, ako si samostalan zaputi se negdje gdje ima posla i ljudi. Ako nisi siguran u sebe i engleski onda traži grad gdje će te neko dočekati i uputiti za početak. Dug je ovo proces, prvo lijepo sve prostudiraj, ispravno popuni DS-260 i slijedi sve upute koje su precizne i jasne. Jeste CN je ok... makar tako kažu. Pa jedinu adresu koju ima je u Majamiju (rodjak) tako da bih tamo za početak... Engleski mi nije problem. Nego, kako ti reče da prvo dodjemo do intervjua pa ćemo lako. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drustvo. Ukoliko je neko koga znate u potrazi za poslom vozaca kamiona, prijatelj trazi dva vozaca box kamiona (nije potreban CDL, obicna dozvola za auto). Plata je 1200$ nedeljno! Startuje se u narednih 15-20 dana.
Mozete aplicirati na meil speedproexpedite@gmail.com ili pozovite broj 4408320250 za vise informacija. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Potrebni radnici za rad u baru na sirem podrucju Cikaga. Part time, prijava na w2.
Od uslova potrebno je dobro znanje engleskog jezika i legalan status u USA. Za vise informacija mozete nas kontaktirati na email: jobs@heidispub.com. |
|
|||
|
|||
![]()
Potreban radnik u TeslaWatt Data centru u Nevadi. Rad u smenama-8h, vikend slobodan. Obezbedjen smestaj. Neophodno je poznavanje osnovnog rada na racunaru.
Za dodatne informacije pisite na broj ili mail +14156906417 jobs@teslawatt.com |
|
|||
|
|||
![]()
Potreban radnik u TeslaWatt Data centru u Nevadi. Rad u smenama-8h, vikend slobodan.Obezbedjen smestaj. Neophodno je poznavanje osnovnog rada na racunaru.
Za dodatne informacije pisite na broj ili mail +381649929295 jobs@teslawatt.com |
|
|||
|
|||
![]()
Ne nasedajte na ovaj posao. Uslovi za rad i smestaj su neljudski. To su oni sto su trazili elektricara, domara i hostesu samo sada sa drugim nickom.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ima li neko da nudi jos poslova za
Newyork, Chicago ili Majami ? Za 2 meseca planiram da dodjem i znacilo bi mi ako neko moze da pomogne oko posla. Hvala |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Stavke iz ponude za posao | milosx | Stare teme | 8 | 13.09.2012 15:50 |
![]() |