![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ma kakvo skeniranje, svi fotografi sada imaju digitalnu opremu. Ponesi flash i to ce biti to, kuci je samo smanji na trazene dimenzije.
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|||
|
|||
![]()
hej hvala vam svima puno puno sta bih ja bez vas!
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=zoran80;3994]ja nisam nervozan, i nisam lupao bezveze kada sam rekao da nema aplikacije za pokretanje na sajtu dvlottery.state.gov.
na mom kompjuteru jos uvek stoji da prijava pocinje uskoro "start soon", a to je verovatrno problem i kod jelene24. ja pratim milosev forum godinama,i ranije su ljudi imali taj problem gde im ostane da kazem "zaleđen" sajt sa pricom da pocinje uskoro a prijava pocela odavno. molim ljude koji su upuceni u to da pojasne zbog cega se to desava. da li je to do podesavanja na kompjuteru ili sta? pozdrav svima[/quote] Postoji još jedna varijanta... Nakon što ste probali da ubijete: -kukije -cache (temporary internet files u Internet Exploreru) Pokušajte još i sledeće: idite na adresu dvlottery.state.gov, ali sa malom izmenom: dodajte nešto na kraj URLa nakon upitnika, da bi browser poslao novi zahtev za drugom stranicom. Onda proxyji neće povući keširanu stranicu jer misle da tražite nešto drugo. Znači, onda biste išli na link: [B][URL]http://www.dvlottery.state.gov/?test123[/URL][/B] Deluje šašavo, ali zaista deluje. (možda neće pomoći u ovom slučaju, ovo je više iz internet iskustva neg' zbog tog sajta...)
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam nova, pa ako nije problem par instrukcija mi treba.
Pod rednim brojem 6, koliko sam uspijela da shvatim pita me da li apliciram iz zemlje u kojoj sam rođena( rođenda u Srbiji, apliciram iz BIH) POd rednim brojem 8, nisu mi jasne sve ove adrese, ne bih htjela da nešto uprskam prvi put Hvala unaprijed :) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=selma;4473]Pod rednim brojem 6, koliko sam uspijela da shvatim pita me da li apliciram iz zemlje u kojoj sam rođena( rođenda u Srbiji, apliciram iz BIH)[/QUOTE]
Ne za apliciranje, [I]eligibility[/I] se odnosi na to na osnovu koje zemlje apliciras za vizu, ti apliciras na osnovu zemlje u kojoj si rodjena i ovde stavis [B]Yes[/B] a u polju ispod ne biras nista. [QUOTE=selma;4473]POd rednim brojem 8, nisu mi jasne sve ove adrese, ne bih htjela da nešto uprskam prvi put[/QUOTE] Nisu to adrese nego samo jedna, tvoja, ona na koju ce ti poslati NL (kovertu) ako te izvuku. U [I][B]Address Line 1[/B][/I] pises adresu npr. Paje Patka 24/5 a u [B][I]Address Line 2[/I][/B] nista ili n/a. Ako hoces mozes da upises u prvo polje Paje Patka a u drugo 24/5, kako god hoces. Zamisli samo to napisano na koverti, ako mislis da bi se postar snasao - to je to. [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/welcome.gif[/IMG]
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=zoran80;3994]ja nisam nervozan, i nisam lupao bezveze kada sam rekao da nema aplikacije za pokretanje na sajtu dvlottery.state.gov.
na mom kompjuteru jos uvek stoji da prijava pocinje uskoro "start soon", a to je verovatrno problem i kod jelene24. ja pratim milosev forum godinama,i ranije su ljudi imali taj problem gde im ostane da kazem "zaleđen" sajt sa pricom da pocinje uskoro a prijava pocela odavno. molim ljude koji su upuceni u to da pojasne zbog cega se to desava. da li je to do podesavanja na kompjuteru ili sta? pozdrav svima[/QUOTE] Zorane, nemas samo ti ovaj problem. I kod mene se desava isto! Probao sam aplicirati za moju necaku ali ne ide, evo pokusavam dva-tri dana.Mislim da jedini problem je o prebukiranom sajtu, jer pretpostavljam da u svakom trenu ima bar po nekoliko stotina aplikanata celog sveta.[img]http://www.websmileys.com/sm/comp/comp26.gif[/img] Mozes uspeti samo ako probas konstantno nekoliko puta u razlicitem vremenu u toku dana.[img]http://www.websmileys.com/sm/country/flag47.gif[/img] Pozz
2009EU00021xxx 19.05.2008- dobio prvu kovertu 23.05.2008- uzvratio sam svojom kovertom 29.05.2008- dobili su moju kovertu 16.03.2009- poslata druga koverta 15.05.2009- zakazan lekarski 26.05.2009- zakazan intervju ![]() VISA U PASOSU |
|
|||
|
|||
![]()
hvala puno :pozz:
|
|
|
![]() |