![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
u stvari nije nikakav problem nemoras nista da mi objasnjavas sve mi je jasno...hvala na savetima i zdravo.
|
|
||||
|
||||
![]()
Zeleo bih da kazem da 27 maja idem za beograd i otajem tamo mesec dana, nadam se da ce mi biti lepo, i ici cu na neki kurs usput, ovde sam se vec malo nekako privikao, ovo imanje na kojem zivimo je jako lepo i svidjami se, voleo bih da ga kupim jednog dana
![]() Nekako sam se vec privikao na hranu i adaptirao na kulturu, imam vec drugove i drugarice, uglavnom ne nasi ljudi. Neznam zasto. Evo sada kad citam ovaj moj post prvi kako kukam, neznam zasto sam tako potreseno pisao, verovatno sam se tako zaista osecao ali nisam hteo da priznam. Hvala svima vama koji ste hteli da mi izadjete u susret i pomognete, zaista. Zana izvini. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Lepo se provedi u BG. |
|
||||
|
||||
![]()
Siberian, lafe i meni je drago da si prosao tu prvu fazu i uspio je izgurati..
samo naprijed.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Siberian, mene je totalno rastuzio onaj tvoj prvi post ii nekako si mislim odma, joj kako da mu se pomogne, kako da ga se upozna sa pravim ljudima pa da mu bude lakse. Ali, evo sad sam procitala tvoj zadnji post i jako sam sretna da je krenulo na bolje. Nazalost neki se nisu snasli, nisu im se pogodile okolnosti i vratili su se, ali uvijek je bolje procitati da je nekom krenulo na bolje. Prijatelji se ovdje malo teze nalaze, ja sam shvatila da to ovdje lakse ide kad si vec clan nekog ''kluba'', neke aktivnosti i onda kad vidis iste ljude vise puta lakse im je prici, zapoceti razgovor ili oni s tobom i tako pocinju poznanstva i prijateljstva.
To je moje iskustvo ovdje, i puno je lakse uz prijatelje. Sa ovima s kojima smo se upoznali imamo super iskustva, cak se mogu naci i ljudi koji ce odvojiti dosta vremena za priajtelja, kao kod nas na balkanu, neces se morat dogovarat tjedan, dva prije da se nadete na veceri, pa onda opet za mjesec dana. To sam mislila da cu teze naci, ali evo, tako se pogodilo i nasli smo ekipu koja uz to sto su uspjesni i rade i naravno imaju svoje obaveze kao i svi ovdje, nalaze vremena da se cesto nalazimo i radimo stvari zajedno, bilo to neki day trip ili kuglanje ili najjednostavnije vecera kod nekog doma. Nadam se da cemo cuti jos pozitivnih iskustava od tebe. Sretno! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pa evo jos jednog mog odgovora
![]() Bio sam u Srbiji U beogradu na mesec dana. Mnogo utisaka, velika razlika. Sasvim sam siguran da sam se vratio za stalno pokajao bih se ![]() Drugovi, Familija, svi su mi nedostajali i sviuh sam se nekako uzeleo, posle izvesnog vremena sam se "navukao" na taj lezecki zivot, nesto volim u srbiji nemogu da opisem sta, pa valjda sam tamo rodjen i odrastao, ali dobro, posle 10tog dana su mi se smucile neke stvari, mentalitet tih ljudi valjda se jos uvek nije promenio od 90tih. Tamo i dalje baje, vlada ko je jaci,nafurane ribe koje neznaju gde im dupe a de glava, beda po ulici, roditelji prijatelja bolesni sami i bez pomoci, tuzne price, stanje drustva BOLEST dijagnoza nepoznata. Zaista jedan drugi svet. |
![]() |
Tags |
brate, moj brate |
|
|
![]() |