![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ovo mi lici na zatisje pred buru. Prosla su skoro dva dana a nema novih vesti.
Ja sam jos uvek pod prvim utiskom, ne mogu da se vratim u normalu. Posao se neprestano gomila, a mi stalno visimo na internetu i ceprkamo oko stanova i poslova jer nas hvata frka zbog malog case number. Realno je da mozemo da se otisnemo preko bare vec u novembru ili decembru. ![]() Pozdrav svima koji cekaju i izdrzite, ovo su dugi dani. |
|
||||
|
||||
![]()
Pekka, potpuno te razumem kako se osecas.. ja sam tacno pre godinu dana na danasnji dan dobila kovertu i to jutro mi je zauvek promenilo zivot... mislim da se tek ocekuje talas koverti ove godine, mozda se i danas neko vec javi sretno svima koji cekaju! znam nekoliko dragih ljudi koji su ove godine u igri zelim da bar neko od njih bude izvucen pa tako da i ja na neki nacin iscekujem
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hahahaha! Pekka tako me podsjecas na mene, i ja sam u prvih mjesec dana imala milion informacija o potencijalnim poslovima, stanovima, mjestima za setnju, izlazak ... To je sve tako normalno. Moj savjet je da kad malo dodjete sebi od uzbudjenja, napravite plan za dokumente i onda do jeseni uzivate u zivotu koji imate tu, ne dopustite da vas bas previse USA odvuce. Bar ne jos
![]()
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Evo da se i ja javim ,pre 3 dana sam dobila famoznu kovertu
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
duskice, cestitam! Nek vam je sa srecom. Koji ste broj dobili, kada ocekujete intervju?
Sto se tice "problema" ne brini, mnogi parovi ovdje su se vjencali nakon dobijanja koverte. Kasnije samo javis nove podatke KCCu i nema problema. Puno se pisalo o tome, pretrazi malo forum, naci ces mnogo korisnih informacija!
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by kaneolopa; 17.05.2009 at 00:11. Razlog: Umalo da zaboravim |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ljudi! Ma u onom haosu nisam lepo ni pregledala forum,sada sam nasla vecinu odgovora,hvala vam u svakom slucaju,forum je fenomenalan! Koliko sam razumela broj mi je super 2xxx,nadam se da ce sve biti o.k,inace za intervju nema jos naznaka jer tek treba da im vratim prvu kovertu...jos nisam svesna sta se dogadja
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Duskica, cestitka i samoje strane. Izgleda da smo doboli kovertu isti dan, a i case number je blizu. Srdacan pozdrav i najlepse zelje.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dobrodosla duskica i cestitam, sad samo polako
![]() Ma vidi dole mojih datuma i niskog broja ![]() ![]() |
|
|||
|
|||