![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
E hvala ti puno....da budem iskren do danas nisam ni cuo za collection agencije :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Lucky vec sam se bila prijavljivala kod nekih od tog tipa agencija
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja sam se uklucio u diskusiju `iskustva,zanimljive price,specificni slucajevi,sta god...` i ova moja diskusija pripada ovoj temi. A za tvoju diskusiju potrazi neku temu tvom domenu sto si gore napomenuo. A ako hoces posao slobodno pozovime , nacicuti svakako, nadam se.
2009EU00021xxx 19.05.2008- dobio prvu kovertu 23.05.2008- uzvratio sam svojom kovertom 29.05.2008- dobili su moju kovertu 16.03.2009- poslata druga koverta 15.05.2009- zakazan lekarski 26.05.2009- zakazan intervju ![]() VISA U PASOSU |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala na ponudi, ali meni posao ne treba....radim u dobroj kompaniji :-) Kaneolopa je ta kojoj treba posao. |
|
|||
|
|||
![]()
Meni je i dalje neverovatno da neko ne mozhe da nadje posao u Chicagu 9 meseci a raspolozhen je da radi. Mislim ja sam bupnuo u San Diego (shto je malo gora kombinacija od Chicaga) bez igde ikoga i bez bilo kakvih veza i nashao sam posao posle 3 meseca u odlichnoj kompaniji. Posle 3 dana dao otkaz i presao u drugu firmu koja me je takodje kontaktirala ali nismo razradili detalje. Zbog toga i zbog iskustva drugih ljudi koje znam i dalje sam ubedjen da ako vredish i hocesh da radish mozhesh da nadjesh posao za 6 meseci max.
|
|
|||
|
|||
![]()
Znash kako ni ja ne bi verovatno verovala da mi se ne desava
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja ne znam sta da kazem, ali i meni je tesko nakon toliko godina ispiranja mozga o raju zvanom amerika da poverujem da se ovde ne moze 9 meseci naci posao. Tesko mi je da poverujem, iako sam svo vreme prisutan i to gledam. Moguce da bi pre nasla u bilo kojoj vukojebini nego ovde u cikagu. Inace, znam dosta nezaposlenih amera koji su ovde rodjeni i koji su ovde zavrsavali fakultete. Ok....oni ne konkurisu na "bilo sta"...ali opet. Da dodam na to sve, da kaneolopa ima reference iz 2 americke firme. |
|
|||
|
|||
![]()
E pa stvarno ne znam shta da kazhem. 'ebiga, onda stvarno nema srece...
Samo pozitivno razmishljajte i sve dodje na svoje... |
|
||||
|
||||
![]()
Ja mislim da se treba znati pravi nacin u pronalazenju posla svog zanata.
Zato nam kad ga pronadjes izgleda kao sreca ali ne, jednostavno si pronasao way za taj posao. Tako da dok ne pronadjes way u trazenju nema ni posla. Meni se takodje niko konkretno nije javio a aktivno trazim posao mesec dana znaci svaki dan.Mislim da je moj resume los je je sav moj rad, skills,experience i sve ostalo iz Srbije.Trebao bi da potrazim i ja neku vezu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
koji/kakav vencani list traze | Anci Komanci | Prva koverta | 17 | 24.02.2011 15:22 |
Koji delovi grada? | curcin | Lokacije u USA | 9 | 27.02.2009 01:50 |
Korisni linkovi za ljude koji su dobili prvu kovertu | landlord | Vaša strana | 0 | 12.07.2008 08:36 |
Na koji način doći (i ostati) u USA? | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 06.09.2007 15:03 |
![]() |