![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2011 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja mislim da ce biti jos jedan talas koverti,ali ce 1.juli svakako resiti svaku dilemu.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mora biti jos jednog talasa, mada nikako da stigne do nasih obala.
![]() Mozda ce kraj juna doneti neke promene. Jos malo je ostalo do konacnih rezultata. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Prvog će im sajt zapucati kad navale svi da proveravaju ... ja ću da čekam 2. ili 3. Jul
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam ni rekao da nema dobitnika bez agencije. Kažem samo da svake godine ima solidan broj ljudi koji su uspjeli preko agencije!
Agencije u dogovoru sa ovima iz Kentakija dostave spiskove, izvuku se pravi ljudi, dižu se rejtinzi odnosno navlače se novi kandidati i zarađuju svi dobru lovu! ![]() Sajt za provjeru obavezno puca 1. i 2. Jul, ali nemojte tada nakon provjere reći "razočaran sam"! Svakako ste otpisali sebe sa spiska dobitnika i ranije, pa je ta provjera samo formalnost, a ne neko veliko očekivanje i istorijski datum! |
|
||||
|
||||
![]()
Lenhi, ako se desi, desi
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
I tako 12 godina ....
![]() nista na kraju cu stvarno da se prijavim za EB5 vizu ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ljudi neka se javi ko je uzeo moj koverat????
i tako svake godine....neko mi ga mazne pred nosom! ali, jos se nadam, jos ne padam! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
nekako je sve ovo malo cini mi se ukupno samo 5-6 ljudi bar sto se ovde javilo ili mozda gresim ?
![]()
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Countdown | Itmatrna | Prva koverta | 65 | 28.03.2010 19:47 |
![]() |