![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Problem je što vi tu diskusiju o gramatici vidite kao pljuvanje a ne dobronamerno skretanje pažnje.Slažem se da ovo i nije baš mesto za to ali nemoj mene da optužuješ, nisam ja prvi ni počeo sa tim.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kakvo bre dobronamerno skretanje paznje? Koje gramatike? Srpsko-Engleske gramatike? :D
Jel ce grom da me udari ako ne pisem na forumu kako je u pravopisu... Ne sedim pred racunarom u odelu pritegnu kravatom nego u trenerci i skroz sam opustem :beer: A 100% sam ubedjen da se covek salio. I neverujem da je imao nameru na taj nacin da stekne veci REJTING kod ostalih forumasa!:1060::1060: Nemojmo da smo bas toliko ograniceni. Opusteno. |
|
||||
|
||||
![]()
Pitanje za administratora.
Jel bi mogao da uklonis ove prethodne postove koji nemaju vezu sa osvajanjem Njujorka? dodjemo ti pivo ili sta pijes :naughty: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Neverhood;18489]Kakvo bre dobronamerno skretanje paznje? Koje gramatike? Srpsko-Engleske gramatike? :D
Jel ce grom da me udari ako ne pisem na forumu kako je u pravopisu... Ne sedim pred racunarom u odelu pritegnu kravatom nego u trenerci i skroz sam opustem :beer: A 100% sam ubedjen da se covek salio. I neverujem da je imao nameru na taj nacin da stekne veci REJTING kod ostalih forumasa!:1060::1060: Nemojmo da smo bas toliko ograniceni. Opusteno.[/QUOTE] Bravo buduci komsija (CA), lepo sroceno....
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Neverhood;18489]Kakvo bre dobronamerno skretanje paznje? Koje gramatike? Srpsko-Engleske gramatike? :D
Jel ce grom da me udari ako ne pisem na forumu kako je u pravopisu...[COLOR="Red"] Ne sedim pred racunarom u odelu pritegnu kravatom nego u trenerci i skroz sam opustem[/COLOR] :beer: A 100% sam ubedjen da se covek salio. I neverujem da je imao nameru na taj nacin da stekne veci REJTING kod ostalih forumasa!:1060::1060: Nemojmo da smo bas toliko ograniceni. Opusteno.[/QUOTE] Ja za racunarom obicno sedim u bermudama, a preferiram kalifornijski Cabernet Sauvignon, Callaway Cellar Selection - Vintage 2009 :inlove: i totalno sam opusten, mislim da opusteniji ne mogu biti.:grin: |
|
||||
|
||||
![]()
:wtf:
Napisao sam subwaye, saving, checking i paycheck... i odma ste krenuli da me tovarite kako sam nepismen... Jesus Christ on the pogo stick! :belj: Nisam počeo da zaboravljam svoj jezik, ne brinite se.... u svakodnevnoj komunikaciju govorim normalno moj hrvatsko/srpski jezik, mada više pričam engleski, jer smo okruženi amerima. Toliko od mene u ovoj temi. :ohman:
|
||||
|
||||
![]()
@pekka Ajde molim te razbij tu ciglu što si napisao na pasose, ovako je totalno nečitko :book:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Good Spirit;18853]@pekka Ajde molim te razbij tu ciglu što si napisao na pasose, ovako je totalno nečitko :book:[/QUOTE]
Molio bih za prevod, ako nije problem - moze i na engleski.:blink: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Good Spirit;18853]@pekka Ajde molim te razbij tu ciglu što si napisao na pasose, ovako je totalno nečitko :book:[/QUOTE]
E, zaboravio si da nam kazes u kom fontu bi ti najvise odgovaralo?
|
|||
|
|||
![]()
Aahahahaahaha....dok sam skontala sta je ''cigla'' ustvari, ali pomogao mi je ovaj post...:udri:[SIZE="1"]Uh kako volim ovaj smajli[/SIZE]
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Serbish | konislav | Vaša strana | 35 | 15.02.2010 00:10 |
Najstariji srpski DV lottery winner | zex | Vaša strana | 13 | 26.06.2009 11:07 |
Engleski jezik | PaulGarrett | Vaša strana | 4 | 23.05.2009 14:25 |
Placanje na intervjuu kreditnom karticom (i ostalo cime Landu upropastismo temu!) | landlord | Stare teme | 71 | 18.03.2009 15:46 |
Smajliji, emotikoni i ostalo... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 25 | 08.10.2008 22:37 |
![]() |