![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
izwini molim te! ja nisam odavde vec iz druge drzave tako da me ne zanima...ako ti se ne svidja moj post ne komentarisi ga :P za zanu :P
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Zana;24817]Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes....
Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta.[/QUOTE] Cestitke za ovaj post hahhhhaha svaka cast............NO HARD FEELINGS Taso:1060: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;24799]Dobrodosao montela,
Ne znam na sta mislis za registraciju, ako mislis na prijavljivanje na dv lutriju to je na [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] . Spremi sliku (600x600 px) i to je to. Sretno![/QUOTE] Cao, ja sam nova. Reci mi molim te jel sad prijava za 2013. god i jel prosla prijava za 2012.? Tako sam razumela. Sad u oktobru ako se prijavim, kada se znaju izvuceni za 2013.? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lidija_84;24841]Cao, ja sam nova. Reci mi molim te jel sad prijava za 2013. god i jel prosla prijava za 2012.? Tako sam razumela. Sad u oktobru ako se prijavim, kada se znaju izvuceni za 2013.?[/QUOTE]
Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013l. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=montela;24842]Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013.[/QUOTE]
Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013. Ako budemo izvuceni. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=montela;24843]Da u oktobru ako se prijavis to je za 2013. Izvlacenje je koliko sam shvatio u julu 2012, a dok u djes u program moze da bude kraj 2012 ili pocetak 2013. Ako budemo izvuceni.[/QUOTE]
Sve je dobro navedeno, osim da ce biti [B]rezultati u maju[/B], ne u julu. Ovo je samo ove godine bilo i u maju (kad je oko 22.000 ljudi izvuceno iz prva dva dana prijavljivanja, pa su to otkazali 13. maja) i 15. jula. Puno srece vam zelim!
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Zana;24817]Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes....
Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta.[/QUOTE] :bravo::bravo::bravo: :grin::grin::grin::grin: :==D::==D::==D:
|
|||
|
|||
![]()
Svaka cast!!! Cestitam!!! A jel koverte stizu samo izvucenima ili kako???
|
|
|||
|
|||
![]()
Izvucenima donosi licno Obama a ovim drugim Hilari!
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lidija_84;24847]Svaka cast!!! Cestitam!!! A jel koverte stizu samo izvucenima ili kako???[/QUOTE]
Lidija, Moraš sačuvati confirmation number kojeg dobiješ kad se budeš prijavljivala u 10 mj. Izvlačenje je u 5/2012 i onda na stranicama dvlottery.state.gov provjeriš da li si izvučena. Ne šalju više nikome koverte i sama moraš provjerit da li si izvučena jer oni nikoga ne obavještavaju. Za provjeru ti naravno treba confirmation number - ako ga izgubiš možeš sve lagano zaboravit. Dakle, čuvaj broj! |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |