![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 - Azurna lista selektovanih. » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
JOS UVE NEMAM ZAKAZAN RAZGOVOR U AMBASADI.
EVO ODGOVORA IZ Kentucky Consular Center:Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,500 for Europe for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne.moj broj je nizi od 8500 ali sam poslal papire 27.07 a stigli su tek 15.08.to je verovatno razlog duzem cekanju za zakazivanje intervjua.
|
|
|||
|
|||
![]()
u redu vrlo moguce. . nadam se da ce sve biti ok.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo ja sam iz Hrvatske i jako malo ljudi vidim na forumu koji su iz HRV. ajmo ljudi pisite ko je izvucen i sta ste morali da radite u ambasadi itd....
|
|
|||
|
|||
![]()
dperko59, i ja sam ti iz Hrvatske. Kao što sam na prethodnim postovima napisala, papire sam popunila, poslala 03.08.2011. običnom preporučenom poštom za 35 kn. Pošta stigla kod njih za 10 dana. 18.08.2011. sam im pisala jesu li moju dokumentaciju zaprimili i je li sve ok. Odgovorili mi kao i Biljani da je zaprilmljeno, sve ok ma njihov standardni odgovor. Sad čekam da moj broj dođe na red. Mislim da će Mia prva na razgovor u ambasadu što se tiće Hrvatske
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://docs.google.com/spreadsheet/...hl=en_US#gid=0 Da mozemo lakse da pratimo ko kad ide na razgovor i sta se desava ![]() Bok |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ovakvo pismo bi trebali da dobijete kao NL2. Znaci kada se ulogujete (isko kao kad ste se logovali da bi videli NL1) trebalo bi da Vam otvori ovakav dokument ako ste broj ispod EU 8500.
http://www.2shared.com/document/qpIuRHVA/2nd_NL.html Uskoro izlazi Viza bulletin (moguce cak i u toku ove nedelje ili pocetkom sledece nedelje) za one koji idu na razgovor u Novembru verovatno brojevi od 8500 do 11000 (ali videcemo mozda bude i vise od 11000). http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_1360.html |
|
|||
|
|||
![]()
Meni je interview zakazan za 12. oktobar tako da bi mogo da osvežiš svoju listu,dokumentacija sredjena još samo da odštampam stranu na kojoj piše da sam izvučen,po 2 sličke i lekarske preglede.
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2012 Results | vrhunski | Prva koverta | 602 | 27.09.2011 19:21 |
DV2012 promenjena procedura - nema vise koverti? | kovacevs | Prva koverta | 65 | 07.07.2011 01:02 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
Lista pitanja koje namjeravam da pitam na intervjuu za posao | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 31.01.2008 16:47 |
![]() |