![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
pa kod fotografa sam i napravio hehe,al dobro sta sad,mozda smo krupniji od njih:) sve ostalo je ok...dimenzije i sve...:)prijavicu se pa sta bude:)
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;25424]Jeste :)
Ja se izvinjavam ako cu biti malo gruba, inace nisam takva, ali stvarno ne razumijem koji vam je sa slikama...Odete fotografu, lijepo kazes, slicica 5x5 odmah znaju o kojoj se radi, 600x600 rezolucija i velicina manja od 240kb cini mi se... Mogu da shvatim samo one koji nemaju fotografa u gradu u kojem zive mada je to danas prakticno nemoguce, a ne mogu da shvatim da neko planira selidbu u USA, koja je veliki zivotni poduhvat, a nije dovoljno ozbiljan da skokne do fotografa cisto da je mirne duse...Na istom princiu vazi i placanje...Pa ja sam se slikala i kostalo me je 5 km..2,5 Eura...Pa selidba i zivot tamo u pocetku ce da kosta ovoliko samo jos 2 nule dodajte :):):)[/QUOTE] Slazem se sa tobom ....sta je dva i pol eura naspram mora para koje trebaju za ostale stvari ako vas izvuku ...i jos nesto jako je puno ljudi sto se prijavljuje radi zajebancije sto mislim da nije u redu ali o tome je vec pisano i raspravljano na forumu trebalo bi naplatiti prijavu da odmah u startu odlete ovi sto im je trosak da se uslikaju kod fotografa a nemaju pojma da sami sebi sliku srede preko racunara:gun: |
|
|||
|
|||
![]()
Nemojte se oslanjati na njihov validator jer osim provere dimenzija slike ne služi više ničemu. Napravio sam sliku 600 x 600 u photoshopu i nacrtao čiča glišu i slika je "prošla".
2.5 eura je mala cifra za aplikaciju bez trzavica. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=zoran.colic;25553]Nemojte se oslanjati na njihov validator jer osim provere dimenzija slike ne služi više ničemu. Napravio sam sliku 600 x 600 u photoshopu i nacrtao čiča glišu i slika je "prošla".
2.5 eura je mala cifra za aplikaciju bez trzavica.[/QUOTE] Nisi morao nista da crtas, dovoljno je da si ubacio sliku neke zivotinje ili automobila sa dimenizijama 600x600 i shvatio bi da je validator prica za malu djecu! |
|
|||
|
|||
![]()
Je li problem ako sam se slikao sa mindjusom? :sleeping::sleeping::sleeping:
|
|
|||
|
|||
![]()
da li je neko probao ispravnost slike preko linka sa ovog foruma i kaže da je sve OK (slika do 600x600 i manja od naznačene veličine)
a kada se proveri na zvaničnom sajtu ne prolazi??? reko mora biti tačno 600x600, međutim ne prolazi i dalje (veličina fajla je daleko ispod naznačene granice) u čemu je problem???? |
|
|||
|
|||
![]()
Ture27 Da li si proverio ekstenziju fotografije, dozvoljene su .jpg i .jpeg. Mozda ti je fotografija u .png ili .gif formatu???
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo ljudi, :sleeping:, nisam gledao prijašnje postove ali najbolje vam je da svoje fotografije napravite ovdje, lako, jednostavno, besplatno i nema pitanja i nedoumica... Ovako i onako se i ja moram prijaviti pa vec 4. godinu za redom koristim ovaj program..... ili, :blink:, čekaj, možda zato i nisam dobio do sada :obrva:, :bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lotus;25748]Evo ljudi, :sleeping:, nisam gledao prijašnje postove ali najbolje vam je da svoje fotografije napravite ovdje, lako, jednostavno, besplatno i nema pitanja i nedoumica... Ovako i onako se i ja moram prijaviti pa vec 4. godinu za redom koristim ovaj program..... ili, :blink:, čekaj, možda zato i nisam dobio do sada :obrva:, :bravo:[/QUOTE]
Nesta mi je link pa ga ponavljam [url]http://egreencardphoto.com/[/url] |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban savet u vezi US vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 301 | 29.12.2013 14:14 |
Pomoć oko fotografije!!??? | Pavel | Stare teme | 156 | 26.12.2012 22:10 |
Par saveta u vezi poslova | dreamerns | Vaša strana | 51 | 11.04.2012 03:20 |
Pitanja u vezi sa boravkom u USA... | nelson | Stare teme | 16 | 02.10.2008 23:11 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
![]() |