![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moj shurak isto hoce da dodje. Ima 36 god, ni posao ni nekretninu ni porodicu nema. |
|
|||
|
|||
![]()
Uh, zvuci mi kao da ce mu reci da "nema dovoljno jake veze sa Srbijom", mada koliko sam videla iz iskustva drugih ljudi, sreca igra veliku ulogu. Znam neke koji su imali stalan posao pa su odbijeni, a znam neke koji nisu imali nista od toga pa su ih pustili.
|
|||
|
|||
![]()
Ja stvarno ne vidim sablon po kojemsedaju vize. Kada smo prvi put isli u US (turisticki) otisli smo na intervju zena, klinja i ja - znaci cela porodica. Sto bi se reklo, idealni kandidati koji se nece vratiti. Stan pod kreditom, plate solidne, ali nista narocito... Ono sto je kod nas (mislim) bilo presudno je sto sam tada ja bio zaposlen u kontinuitetu 15 godina. Posle svih pitanja, primetio sam da se konzul predomislja oko izdavanja viza. Onda me je ponovo pitala "koliko dugo radite?" Kada sam ponovio 15 godina,samo je sakupila papire i rekla -odobreno! Inace, pre toga je moja zena dva puta bila odbijana.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sto vise iskustava citam, to sam i ja vise ubedjena da nema nikakvih pravila.
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,danas sam aplicirala za turisticku vizu za sebe i kcerku koju sam trebala da vodim u posjetu ocu u usa,nisam dobila vizu a ni odbijenicu..objasnili su mi da mi ne mogu sati sada odgovor da ce naknadno da mi jave pre mog planirabog putovanja tamo.Da li je neko imao slicno iskustvo?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hm, prvi put cujem za takav slucaj. Da li su tokom intervjua istakli nesto posebno, neku okolnost koju treba da ispitaju?
|
|||
|
|||
![]()
Pa nista posebno mi nisu rekli,osim da moraju detaljno pregledati moj slucaj...ni ja nisam nikad cula da su nekom ostavili pasose i rekli da odluku ne mogu donijeti odmah!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ovo znaci da su ih zadrzali? Ili vratili? Gde su ostavili pasose?
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Zadrzali su nam pasose u ambasadi i rekli da ce da dobijem odgovor pre planiranog putovanja.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jeco, da li si slusala tudje razgovore za turisticku? Koji procenat ljudi je odbijen, otprilike? Znam da to u principu nista ne znaci, sve je individualno, ali onako pitam.
Kad smo mi cekali za useljenicku vizu, mislim da je 80% ljudi bilo odbijeno za turisticku.
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |