ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Intervju (interview) - Ambasada

Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua

Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi
O drugoj koverti Lekarski pregled Ambasade Intervju Korisne informacije

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 23.10.2016, 20:18
Kilimandzaro's Avatar
Kilimandzaro Kilimandzaro je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.05.2016
US lokacija: Chicago
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dusan075 Prikaz poruke
Pozdrav svima na forumu,

Dobio sam email 14.10.
Interviju je zakazan za 19.12. u 9:00
CN 2017EU00011xxx
DS 27-May-2016
Srbija
Cestitam i zelim da vam sve prodje super i bez stresa

od 2004 -2015 on and off pokusaji
DV 2017 izvuceni br. 23**
14.05.2016. DS260 popunjen
22.08.2016. stigao poziv za intervju (zakazan za 11. oktobar)
30.09.2016. lekarski
11. 10. 2016. intervju i pozeleneli
Reply With Quote
Staro 23.10.2016, 22:49
lerrberr@yahoo.com lerrberr@yahoo.com je offline
Član

Datum prijave: 23.10.2016
Nepromenjeno Prijava

DV 2017 izvuceni br. 20***
14.05.2016. DS260 popunjen
Reply With Quote
Staro 24.10.2016, 14:05
makon87's Avatar
makon87 makon87 je offline
Član

Datum prijave: 14.05.2016
US lokacija: Bethesda, MD
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno Interview

Pozdrav svima,
imam jedno pitanje, DS sam poslao jula meseca a onda sam septembra meseca ubacio i suprugu u formular. E sad, hteo sam da pitam da li ta izmena moze da mi prolongira interview? Da li ce za datum zakazivanja da se uzima slanje iz jula ili septembra meseca?
P. S. Kad sam se dopisivao sa ovima iz KCCa rekli su mi da su mi dokumenta u obradi i da ce to da traje nekoliko nedelja.
Reply With Quote
Staro 24.10.2016, 14:54
micicm micicm je offline
Član

Datum prijave: 24.10.2016
Nepromenjeno

Ljudi, hitno jedno pitanje... Ulogovao sam se bukvalno pre 10 minuta, planiram danas da procesljam ceo forum, ali pre svcega hitno mi treba odgovor. Tek sam juce proverio svoj status...Baaa baaaammmm SHOK, izvucen sam! Kazite mi samo jel jos uvek imam prava da posaljem formular i koji mi je sledeci korak? UUUhhhh lupa mi srce!
Reply With Quote
Staro 24.10.2016, 15:00
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik micicm Prikaz poruke
Ljudi, hitno jedno pitanje... Ulogovao sam se bukvalno pre 10 minuta, planiram danas da procesljam ceo forum, ali pre svcega hitno mi treba odgovor. Tek sam juce proverio svoj status...Baaa baaaammmm SHOK, izvucen sam! Kazite mi samo jel jos uvek imam prava da posaljem formular i koji mi je sledeci korak? UUUhhhh lupa mi srce!
Cestitam i samo se smirite i opustite, imate i vise nego dovoljno vremena za slanje formulara i to Vam je sledeci korak. Procesljajte forum, pripremite podatke i polako...
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 24.10.2016, 15:25
micicm micicm je offline
Član

Nepromenjeno

Uhhhhh dobro je.. Da li imate samo mozda neki savet gde za pocetak da cesljam. Inace Case Number mi je: 2017EU00010... Da li to ista znaci? Malo usplahireno sve ovo pisem, ali iznenadjenje je i vise nego ocigledno
Reply With Quote
Staro 24.10.2016, 16:42
TinkerbellB TinkerbellB je offline
Član

Datum prijave: 08.09.2016
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno Cestitke

Citat:
Uhhhhh dobro je.. Da li imate samo mozda neki savet gde za pocetak da cesljam. Inace Case Number mi je: 2017EU00010... Da li to ista znaci? Malo usplahireno sve ovo pisem, ali iznenadjenje je i vise nego ocigledno
Najiskrenije cestitke. Sada Vam sledi popunjavanje i slanje DS260 formulara i cekanje da se Vasi podaci obrade i dobijete poziv za intervju.

Procitajte sve na ovom linku https://travel.state.gov/content/vis...-selected.html
Reply With Quote
Staro 25.10.2016, 19:37
Tomin Tomin je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2016
Nepromenjeno

Moguce da je ovo vec neko napisao, ali s obzirom da idem za cetiri dana evo savet za moje klasiće DV2017:

Ako mislite da ima jos dovoljno vremena za neke poslove - NEMA!

Sta god da imate da uradite pre puta, zamislite da idete bar 7 dana ranije i da do tog datuma sve mora biti gotovo, a onda kad skontate da ima jos tona poslova: banke, advokati, punomocja i slicno, onda lepo imate jos 7 dana

...nema na cemu, platicete pivo u NY :P
Reply With Quote
Staro 25.10.2016, 20:58
micicm micicm je offline
Član

Nepromenjeno

Drugari,

Prvo da vam kazem da zaista vec 3 dana (od kada sam saznao da sam izvucen...da pre 3 dana) neprestano cesljam forum. Stvarno ima neophodnih podotaka, ali izgubi se covek malo u svemu, verujem da je uzbudjenje i euforija glavni krivac. Trenutno sam u DS260 filmu, i sada najveca zabuna jeste adresa koju treba da prijavim. Shvatio sam da to nije najvaznija zivotna stavka, ali moje pitanje je sledece.

Najbolja drugarica mi zivi u Vegasu, tamo je 'ilegalno' a ko i nije, ona se Decembra seli u neki novi stan na kome ce biti prijavljenja. Moja ideja je da prijavim tu adresu, ali u razgovoru sa njom sam shvatio da mozda nije najbolja ideja da prijavim bas taj stan.

E sada, sta vi mislite, da li da prijavim tu adresu, samo da ne stavim, bas broj stana (apartmana) nego da prijavim adresu, broj zgrade a da broj stana izostavim? Da li to moze nesto da mi skomplikuje? I za sta je bitna ta adresa koju prijavljujem?

Ne bih vleo to posle da menjam. Jer zaista planiram da budem tamo za prvo vreme (makar prvu godinu)... Pisite ljudi, svaki savet je dobar savet.

Drugo pitanje. Ukoliko sutra, prekosutra posaljem obrazac a case number mi je 10.... Kada da ocekujem intervju?

Pozdravljam vas dobri ljudi,
Sigurno je svako po na osob zasluio nekim svojim delom, ovo sto nam se dogadja
Mir i ljubav za sve
Reply With Quote
Staro 25.10.2016, 21:48
TinkerbellB TinkerbellB je offline
Član

Datum prijave: 08.09.2016
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Drugari,

Prvo da vam kazem da zaista vec 3 dana (od kada sam saznao da sam izvucen...da pre 3 dana) neprestano cesljam forum. Stvarno ima neophodnih podotaka, ali izgubi se covek malo u svemu, verujem da je uzbudjenje i euforija glavni krivac. Trenutno sam u DS260 filmu, i sada najveca zabuna jeste adresa koju treba da prijavim. Shvatio sam da to nije najvaznija zivotna stavka, ali moje pitanje je sledece.

Najbolja drugarica mi zivi u Vegasu, tamo je 'ilegalno' a ko i nije, ona se Decembra seli u neki novi stan na kome ce biti prijavljenja. Moja ideja je da prijavim tu adresu, ali u razgovoru sa njom sam shvatio da mozda nije najbolja ideja da prijavim bas taj stan.

E sada, sta vi mislite, da li da prijavim tu adresu, samo da ne stavim, bas broj stana (apartmana) nego da prijavim adresu, broj zgrade a da broj stana izostavim? Da li to moze nesto da mi skomplikuje? I za sta je bitna ta adresa koju prijavljujem?

Ne bih vleo to posle da menjam. Jer zaista planiram da budem tamo za prvo vreme (makar prvu godinu)... Pisite ljudi, svaki savet je dobar savet.

Drugo pitanje. Ukoliko sutra, prekosutra posaljem obrazac a case number mi je 10.... Kada da ocekujem intervju?

Pozdravljam vas dobri ljudi,
Sigurno je svako po na osob zasluio nekim svojim delom, ovo sto nam se dogadja
Mir i ljubav za sve
Pitanje broj jedan:
Moj savet je da ipak potrazite drugu adresu. Adresa je vazna zbog slanja green card na nju, a koliko sam upucena na forumu sam procitala da se adresa kasnije moze i promeniti. Mozete npr. staviti i adresu nekog hotela gde bi mogli da odsednete, bar za ds formular, koju opet kazem mozete promeniti kasnije.

Pitanje broj dva:
Postoji nacin da proverite da li je Vas slucaj obradjen u KCC i koji mu je trenutni status. Samo idite na sledecu stranicu https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

Nadam se da sam od ikakve pomoci
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja