![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam se prijavila prvi put... Prijaviće se i dečko, pa možda se posreći nekome od nas. :naughty:
Uostalom, imam tek 21 godinu, mogu godinama da igram. :;D: Srećno svima...:)) |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se dodam na spisak prijavila se i ja,a verenik ce se slepati uz mene ako naravno budemo izvuceni.:grin:
Prvi put se prijavili 28.10.2011,moza budemo te srece da nas i iz prvog puta i izvuku! Svima nama zelim srecu pa da pozelenimo!!!:papa::==D: |
|
|||
|
|||
![]()
Da se i ja javim, ja sam se ove godine prvi put prijavio.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da se i ja upisem na listu veterana,evo prijava je otisla sedmi put.
Pozdrav svima i srecno. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sacipko;25705]Ali stvarno ne vidim sta si hteo da kazes? Nisi se valjda reg da bi mi skrenuo paznju kako si "pametan" i da bi javio kako si poslao prijavu?
Prijatelju, mani se toga i ne pisi nista... Naravo da niko nov nece da lista ceo forum, da bi znao sta ce sa tim brojem, i da svako nov postavlja ista pitanja iznova. Ako pratis ovo dugo, ticu i gledaj svoja posla i raaspituj se koje su razlike izmedju redovnog i vanrdnog skolovanja, a ko ima zivaca odgovorice ;)[/QUOTE] vidi se da si rodjen glup, ako te mrzi da procitas ono sto te interesuje, a onda zamaras druge ljude tvojim glupim pitanjima. A sad "ticu" , xaxaxa ( kao neki mangup ), da se lepo nasmejem. Srecno ti bilo i uzivaj, i da posto te mrzi da citas forum, imas gore pretragu , pa tamo lepo ukucaj sta te zanima |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima,
imam 2 pitanja 1. Zivim sa nevencanom suprugom sa kojom imam dete koji je moj status koji treba da popunim u formularu 2. Imam zvanje po starom programu DIPLOMIRANI EKONOMISTA, VII stepen strucne spreme. Sta treba da stikliram u formularu Hvala na odgovoru |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=DekyS;25771]Zdravo svima,
imam 2 pitanja 1. Zivim sa nevencanom suprugom sa kojom imam dete koji je moj status koji treba da popunim u formularu 2. Imam zvanje po starom programu DIPLOMIRANI EKONOMISTA, VII stepen strucne spreme. Sta treba da stikliram u formularu Hvala na odgovoru[/QUOTE] Pises unmarried, stikliras da imas jedno dete pa popunis i za dete. Isto to i devojka. Sto se tice skolovanja pises - University Degree. Ukoliko imate srece, vencate se pre intervjua i nema problema. Srecno :1081: |
|
|||
|
|||
![]()
Your entry for the 2013 Diversity Visa Lottery program was received on Sunday, October 30, 2011 at 8:32:18 AM EDT.
Znam da lutrija traje do 30-og... Jesam li zakasnio? |
|
|||
|
|||
![]()
Lutrija traje do 4.11. ,nisi zakasnio (da jesi, ne bi se mogao uopste prijaviti) Sretno na izvlacenju
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
Kako sam izgubio CN zanima me da li se supruga moze prijaviti na svoje ime kako bi ipak imali neke sanse, jer sam na forumu procitao da ako izgubis CN ne mozes provjeriti status. Poz. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |