![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Markoss, nije imao pozivno pismo, pise na sajtu ambasade da ne treba. Poneo je potvrdu o godisnjem odmoru, potvrdu iz PIO fonda, kopiju radne knjizice, izvod iz banke, cak i kopiju mog green carda za svaki slucaj. Nista od toga mu nisu trazili da pokaze
![]() Mislim da je presudilo to sto je dosta putovao u poslednjih pet godina, tako da se uklapa u profil turiste a zaista tako i dolazi, bez namere da ostane.
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, dugo nisam bio na forumu, vidim da nas je sve vise, sto je lepo. Imam i ja pitanje u vezi turisticke vize. Elem, zaposlen sam, kao policajac 10 godina, pre toga u vojsci 5 godina, stambeni kredit, jos jedan gotovinski, auto, sin ide u treci razred osnovne, zena na trudnickom, zaposlena za stalno,dete na putu,hvala dragom Bogu. Zanima me,da li pretendujem da mi odobre vizu, isao bih sam,naravno jer skola traje, a zena treba da se porodi. Moze li sluzba u mom slucaju da pravi problem? Hvala i svaki odgovori su bitni, dobri i losi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne bi trebalo da te odbiju, imas sve uslove da dobijes e sad ako ides sam mozda bude to summnjivo, mozda pomisle da hoces sve da batalis i odes
|
|
|||
|
|||
![]()
Haha,kako da batalim zenu i decu, naopako. A da pravimo za sve vizu,mozda bolje
|
|
|||
|
|||
![]()
Ili mozda reci da je i supruga htela ici, kad smo planirali, ali nece da rizikuje zbog trudnoce. Saver za dalje, hvala ko god
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne bi ti meni u Ameriku sam...
![]() Salim se, realno ne bi trebao imati problema jer te sve veze za maticnu zemlju. Ali opet...mi ti ovdje ne mozemo tacno reci sta ce biti. Suprug i ja smo je bez ikakvih problema dobili. Par pitanja o firmi i konzulovi komentari o nasim posjetima dalekim toplim krajevima. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala mnogo svima, nadam se uspehu i ocekujte izvestaj, kad do istog i dodje.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nece te odbiti, nema ni jednog razloga da to učine, svo osoblje je zaista ljubazno i po svemu sto si napisao , ni jedan razlog nemas da te odbiju.Niko nije odbijen na osnovu "svidjanja ili ne svidjanja".
|
|
|||
|
|||
![]()
Koja je procedura kad se aplicira za tur vizu..popuni se online obrazac, ceka se odgovor iz ambasade na mail...i sta dalje?
|
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |