![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dali i vas vi pisuvase taka od 1 Oktomvri ili od 1 Maj. I dokolku sme izvleceni od Maj dali sega veke ni se izgubeni sansite. ama jas kolku so se sekavam proverivme vo maj i nebevme izvleceni
|
|
|||
|
|||
![]()
to e to sto treba da go pisuva stom si izvlecen, ama ne znam kakva e procedurata za tie sto se izvleceni vo septemvri. imas broj koj spored biltenot treba da e na intervju za brzo vreme ama stom si izvlecen vo septemvri najverovatno e poinaku. ne znam najdobro e nekako da se informiras ili da se javis vo ambasada vo Skopje pa da prasas za da si siguren
|
|
|||
|
|||
![]()
jas doznav deka sum izvlecen vo maj, i vo maj gi pustivme i formularite zaedno so slikite
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo i jas sum od Makedonija i pred mesec dena i jas gi isprativ moite dokumenti vo KCC. pa me interesira so kakvo pismo pisese na ovie dve prasanja vo formularot
Vo formularot DS-03230 na prasanjata 3 i 38 koi glasat (Full Name in Native Alphabet (If Roman letters not used) Jas pisuvav na latinica pa neznam dali e toa greska. Dali trebase na kirilica ili latinica . |
|
||||
|
||||
![]()
Sta se desava sa vama makedoncima, svi ste izvuceni u oktobru
![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
i jas pisuvav latinica mislam deka nema nikakov problem
ajde srekno na site ponataka ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jas gi pisuvav na kirilica ovie prasajna. Planiram utreda se javam vo ambasadata v Skopje da vidam so ke mi recat.
|
|
|||
|
|||
![]()
a roki I ti si izvlecen vo oktomvri? I imas nekoj pomal broj ili pogolem?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eve vi link od mojot Fb mozeme da kontaktirame https://www.facebook.com/zlatko.zafirov/about |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=roki_rd;42616]Ne brat jas bev izvlecen vo maj megutoa vidov duri vo Oktomvri heheh no se e vo red
|
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |