![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2018 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
DS poslat 15. Maja 2017, kasnije sam ga otkljucala kako bih ubacila supruga i to poslala 12. Oktobra 2017.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li je neko pretrazivao kako ce latest government shutdown uticati na vec zakazane intervjuje u ambasadi?Kako sve drzavne institucije prestaju da funkcionisu da li ce biti pomeranja intervjua ili su clanovi ambasada izuzeti kao part of essential government staff kako sam negde procitala?Jel
ima neko neke pouzdanije info?Ovo je bas luuudo sta se desava tamo!!!Ne mogu ni da zamislim slicnu situaciju kod nas!Demokratija u svoj svojoj ogoljenosti i sa svim posledicama! |
|
|||
|
|||
![]()
Ambasade bi trebale da rade kao i obicno....ne odnosi se shut down na njihov rad.
|
|
|||
|
|||
![]()
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.p...nav_id=1349325 ovde je cini mi se lepo objasnjeno na koga se odnosi a na koga ne..
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.
Broj sam 2018EU108** tako da je moj broj na samom pocetku februarskog VB, tj. u rasporedu za intervju u martu. VB je izasao jos prosli utorak (pre 7 dana) a ja jos uvek nisam dobio email o informacijama za intervju. Zanimam me da li postoje slucajevi koji ni ne budu izvuceni za intervju bez obzira sto im je broj ispod cut-offa u VB? Da li treba da panicim? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Koliko sam skontao iz postova koje su ljudi pisali, od kada izadje bulletin do maila za intervju moze da prodje vise dana.
Tako da nemoj da panicis. ![]() Ja sam case 101xx i tek u avgustu sam popunio DS, a 22.02. mi je intervju. Samo oTpusteno, coece. |
|
|||
|
|||
![]()
Pa da ali kada si dobio mail za interview?
I da li postoje slucajevi koji ni ne budu pozvani na intervju? |
|
|||
|
|||
![]()
Negde ~20og decembra.
2 meseca ranije salju. Za drugo pitanje ne znam. Nisi mnogo veci broj od mene, ne brini. Stici ces. |
|
|||
|
|||
![]()
Pa to me i brine. Ne zuri mi se sa intervjuom, nego mi se iz komentara ljudi ucinilo da svi dobijaju taj mail do 20og u mesecu ili do 5 dana od objave VB-a... Ne znam da li moze da se desi da sam iz nekog razloga preskocen. A inace sam popunio obrazac jos u maju mesecu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Stici ce ti sigurno. Pogledaj da nije upao mail u spam, moze se desi.
Opet mozes i da proveris Entrant Status Check sa onim Confirmation Number (broj sa inicijalne prijave), vidi da li je sta promenjeno. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV-2018: Školovanje | SEEUSAIC | Prijava na Lutriju | 10 | 24.03.2021 22:14 |
Pomoc oko DS-260 DV-2018 | simbad | Uputstva za dobitnike | 210 | 22.07.2018 12:47 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Interviews: I-134, Affidavit of Support (Macedonia) Instrukcije i Pojašnjenje | SEEUSAIC | Intervju (interview) - Ambasada | 1 | 08.02.2017 20:18 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |