![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Samo bih ovde ubacio info da je danas na onom javnom postavljanju pitanja za vice konzula bilo pitanje sta uciniti ako se greskom predaju 2 prijave? Odgovor je bio da se kontaktira emailom u Kentucky i da ce oni to da SREDE! Znaci mozda i ima neke nade za one sa duplim prijavama.
Bilo je i zanimljivo pitanje da li je potrebno prikazati dokaz o posedovanju nekog novcanog iznosa u svom vlasnistvu na razgovoru u ambasadi.Nisam video da je tu ostavljen odgovor.Nema odgovora da li zato sto ne mogu to da potvrde javno ili je slucajno odgovor izostavljen ostaje misterija. |
|
|||
|
|||
![]()
[B]@petrovic[/B] nadam se da si proveri format slike preko photo validatora na stranici prijave? ako si dobio potvrdan odgovor, nemas razloga za brigu, to je jedino validno. inace, posle si trebao fino podesiti pikselizaciju u razmeri koje je navedeno u upustvu. izrada slike u bilo kom foto studiju nije vise od 100 din, za u buduce. ja stvarno ne znam kakvog uticaja to moze imati na tvoju prijavu. po meni je veci propust ako sama slika ne zadovoljava standarde koje su oni naveli u upustvu, a verujem da nisi mogo omasiti format slike 600x600. ako ti to sad ne da mira, pusti im jedan email pa vidi sta ce da ti odgovore.
pozdrav. Last edited by outer_space; 31.10.2011 at 22:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Foto validator je prihvatio sliku,slika je 600x600 pix velicine 200kb i prosla je bez problema ali mi se ne poklapaju pikseli dimenzije lica na onom web programu za kropovanje.Poslacu im mail u svakom slucaju...Hvala puno,javicu sta su odgovorili.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE]ali mi se ne poklapaju pikseli dimenzije lica na onom web programu za kropovanje[/QUOTE]
Koliko je zapravo veliko to odstupanje? Da li ti se vide otprilike oba ramena na slici kao na primeru?
|
||||
|
||||
![]()
moze li mi neko pouzdano odgovoriti:ako je razveden i ima 52 god,djecu 25,23 i 20god,misli da preda za GC,mora li i njih navodi u aplikaciji:drool:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=TheNenad;25826]Koliko je zapravo veliko to odstupanje? Da li ti se vide otprilike oba ramena na slici kao na primeru?[/QUOTE]
Pa odstupanje nije bas malo pola cela odstupa sad cu da zakacim sliku da vidite[IMG][IMG]http://i42.tinypic.com/4t3dsh.jpg[/IMG][/IMG] |
|
|||
|
|||
![]()
Evo prtsc nisu bas mala odstupanja
[IMG]http://i42.tinypic.com/vaxck.jpg[/IMG] |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=petrovic;25829]Pa odstupanje nije bas malo pola cela odstupa sad cu da zakacim sliku da vidit
|
|
|||
|
|||
![]()
[B]@petrovicu[/B] slika je sasvim u redu, sto se tice razmere u pix. evo, pa mozes i sam da proveris: [url]http://pixlr.com/editor/[/url]
pozadina slike je trebala da bude skroz bela. pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala u svakom slucaju,foto validator je na aplikaciji prihvatio bez problema e sad jedino ako bude bio problem sto pozadina nije bela.
U svakom slucaju hvala,nazad nema,ostaje da ceka.Poslao sam mail pa cekam i njihov odgovor da vidim sta ce reci. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |