![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
pozdrav ekipi na forumu!!! :bigkiss:
prijavljum se 1. put! i nadam se poslednji!!!! :grin: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=olivera77;25838]Molim te da ne iznosis dezinformacije ovde.Ispratila sam sva pitanja i odgovore i jedna devojka je pitala sta da radi posto je poslala dve prijave-odogovor je bio da ce biti diskvalifikovana i da se tu nista ne moze uraditi.Stvarno ne znam sta si ti i gde citao,ali sigurna sam da konzul sigurno ne bi rekao "kontaktirajte KCC i oni ce to da SREDE"
A pitanje oko novca je bilo ovo "Postovani,ukoliko osoba bude izvucena putem DV programa da li ta osoba mora da ima odredjena novcana sredstva koja mu moraju biti garancija i da li je potrbno da ima nekog rodjaka u US. Unapred hvala i pozdrav" Odgovor je bio ovaj "U.S. Embassy Belgrade Halo Srdjan, nije obavezno, ali postoji mogucnost tokom intervjua da ce konzul traziti te detalje." "[/QUOTE] I ja sam prisustvovao na prezentaciji u AK, i potvrdjujem ovo sto je Olivera napisala. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=petrovic;25835]Znaci slika je u redu samo pozadina da ne bude problem...[/QUOTE]
Koliko je meni poznato pozadina treba da bude neutralna. Mislim da nebi trebalo da imas problema. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
imam samo jedno pitanje vezano za popunjavanje aplikacije, da li se unose naša slova ili ne (čćžšđ)??? |
|
||||
|
||||
![]()
IvanaSA ne treba nasa slova da unosis,puno srece u maju:1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=wolf;25856]Koliko je meni poznato pozadina treba da bude neutralna. Mislim da nebi trebalo da imas problema.[/QUOTE]
u pravu si, moja greska. The person being photographed should be in front of a neutral, light-colored background. Dark or patterned backgrounds are not acceptable. iliti na srpskom: Pozadina fotografije treba da bude neutralna, svetlije boje (ne mora skroz bela). Fotografije koje su sa tamnom ili šarenom pozadinom nece biti prihvacene. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=feanor997;25852]Nismo jos otisli ali racunao samo koliko ce nas izaci da odemo tamo i racunam ti po cijenama za 1 osobu:
Slikanje za predaju/slanje KCC ~5 eura Papiri (dokumentacija rodni list bla bla) 25-35 eura Viza 808 dolara Ljekarski pregled ~100 dolara Karta zavisi gdje i kad Frankfurt - New York 250-500 eura vjerovatno sam nesto izostavio :)[/QUOTE] super,hvala mnogo,navijam za vas. ja sam juce poslao prijavu,pa sta bude. ako sam dobro shvatio,moze i na zenu da se posalje prijava,da je ona nosilac a ja pratilac,i onda ne ide diskvalifikacija,a povecava se sansa(bar za malo)? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=fetus;25871]super,hvala mnogo,navijam za vas.
ja sam juce poslao prijavu,pa sta bude. ako sam dobro shvatio,moze i na zenu da se posalje prijava,da je ona nosilac a ja pratilac,i onda ne ide diskvalifikacija,a povecava se sansa(bar za malo)?[/QUOTE] Da i ti i zena mozete da posaljete po 1 prijavu i to je ok pa ko bude izvucen sretno
2010 Prva prijava na DV lottery 16.07.2011 izvucena supruga 2012EU00031xxx 27.07.2011 Papiri poslati u KCC Februar 2012 Interviju zakazan za prvu polovinu aprila VIZA ODOBRENA 13.04.2012 - dzaba sto je bio petak! ![]() Karte kupljene !!!! 18.06.2012 ![]() Skype - master_feanor ako neko treba kakvu pomoc nek se javi 18.06.2012 USA Portland!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Šta upisujem ovdje?
[B]8e. District/County/Province/State[/B] Da li kanton u kojem se nalazim (Zenicko-Dobojski kanton)? I da li pisem ovako, ili skracenicu Ze-Do ili ipak nesto drugo ....??? I šta pišem pod obrazovanje? Zavrsio sam arhitekturu (5 godina), ali po starom nastavnom planu i programu - što bi bilo University Degree, ali isto tako diplomu Master's Degree imaju generacije poslije mene, koje su zavrsile po istom planu i programu (ali po Bolonji)? Hvala! Last edited by sile2302; 02.11.2011 at 12:08. |
|
|||
|
|||
![]()
I da li cu pogresiti ako stavim University Degree, koji imam 100 %, a kasnije ako me kojim slucajem izvuku, ispostavi se da mi je diploma Master's Degree?
Pretpostavljam da nece biti problem, ali eto opet da pitam? Hvala! |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |