![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Svojevremeno su moje kolege u bivšoj firmi odbili za UK vizu, zbog male (zvanične) plate. Trebali su da idu poslovno u London. A meni su bez problema izdali vizu, iako sam imao istu platu kao i moje kolege koje su bile odbijene.
|
|||
|
|||
![]()
Dva dana do najblizeg DHL-a kojeg si naveo u obrascu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma shvatio sam da nema pravila. Taj dan u terminu 8.30h od nas 15 toro samo jedan prosao..... Bit cu uporan jer stvarno idem u Texas u posjetu prijateljima i bad mi se ide.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ja cu pocetkom godine da probam, i to je neka vrsta lutrij, nema pravila. |
|
|||
|
|||
![]()
03.01 mi je intervju mislite da imam sanse do 6.01. dobiti papire?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi smo tacno kroz 48 sati dobili. |
|
|||
|
|||
![]()
Jos jedno pitanje za one koji su putovali poslovno i vadili B1 vizu, sto su vas trazili od dodatnih dokumenata?
Ja sam pripremila ugovor o radu, dokaze da idem na konferenciju itd. Da li uopce traze ikakve dodatne dokumente na uvid? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Opet, vec ne znam koliko godina a mozda i 10 godina za turisticku vizu ne postoji garatno pismo ili pozivno kako drugi to zovu, jer nikako ne moze da ti pomogne (treba da se kvalifkujes da se vratis u svoju zemlju a ne neko da ti placa put ili smestaj ili da te posebno poziva-sto se tice turisticke) Citat:
Citat:
Gde, kad, na koliko, zasto putujete? Da li ste bili nekad u US, imate nekog tamo? Cime se bavite i gde ste putovali. To je sve. Sve preko sto traje su dodatne provere i uglavnom odbiju ljude ili imaju neki problem koji objasnjavaju. Uglavnom vizu zalepe u pasos isti dan ili sutradan, ukoliko ti je hitno mozes iz centralnog magacija DHLa da preuzmes posiljku sa pasosem (Batajniga, Ugrinovci, ne znam tacnu lokaciju). Nekoliko slucajeva znam da su mogli to da urade. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Treba mi jedna informacija za firmu. Naime, kolega treba da ide na poslovno putovanje u Ameriku, a ima pasose Srbije i Hrvatske. Da li je nekako moguce predati papire u Srbiji (u hrvatskoj ili americkoj ambasadi) ako zeli da putuje sa hrvatskim pasosem i da li uopste ima razlike kojim pasosem putuje? Da li ce lakse dobiti vizu ako ide sa hrvatskim pasosem? Hvala
DV2015 - Has not been selected DV2016 - Has not been selected DV2017 x2 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected DV2023 - Has not been selected ![]() DV2024 x2 - ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Takodje ne verujem da pasos ima veze sa verovatnocom dobijanja vize.
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |