ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 06.11.2011, 02:32
Charlie's Avatar
Charlie Charlie je offline
Drug član

Datum prijave: 31.10.2011
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ako još neko spomene spomene školu, naćiću vam kućne adrese i sve do jednog da vam lupam šamare. Da li je moguće da vas TOLIKO mrzi da prešvrljate forum ili u najgorem slučaju zovete American Corner ili ambasadu... :wee: stvarno mi se plače... :smrc:

Ah da, prijava uspešna... vrednima srećno, ostalima ne toliko, jer ni tamo nećete uspeti dalje od welfarea...

Last edited by Charlie; 06.11.2011 at 02:34. Razlog: dovoljno nervozan da zaboravih da poželim sreću ljudima...
Staro 09.11.2011, 23:41
Nemanjank Nemanjank je offline
Član

Datum prijave: 31.08.2009
US lokacija: Njujork, one day :D
YU lokacija: Uzice
Nepromenjeno

Drugi put se prijavio ove godine, i to 04. novembra :)
Staro 10.11.2011, 23:56
Molloh Molloh je offline
Drug član

Datum prijave: 05.11.2011
US lokacija: Phoenix, AZ :)
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno Pomoc

Pozdrav svima! Posto smo novi i na forumu i kao lutrijasi, imamo pitanje, nadamo se da niko nece zameriti ukoliko je ovo vec negde objasnjeno. U nameri da se prijavimo na DV-2013, otisli smo na Moja prijava i popunili ono sto tamo stoji, i mislili da smo se time prijavili na Lutriju. E sad smo skontali da to izgleda nije to. Pa ukoliko je neko voljan da nam objasni sta smo zapravo uradili popunjavanjem svega toga sto nam se otvori kad udjemo na Moja prijava. I kako zapravo da se prijavimo? Hvala puno.

:smrc::nene::wtf:
Staro 11.11.2011, 00:59
feanor997's Avatar
feanor997 feanor997 je offline
Drug član

Datum prijave: 14.10.2011
US lokacija: Portland
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji MSN poruku korisniku feanor997 Pošalji Skype™ poruku korisniku feanor997
Nepromenjeno

[QUOTE=Molloh;26129]Pozdrav svima! Posto smo novi i na forumu i kao lutrijasi, imamo pitanje, nadamo se da niko nece zameriti ukoliko je ovo vec negde objasnjeno. U nameri da se prijavimo na DV-2013, otisli smo na Moja prijava i popunili ono sto tamo stoji, i mislili da smo se time prijavili na Lutriju. E sad smo skontali da to izgleda nije to. Pa ukoliko je neko voljan da nam objasni sta smo zapravo uradili popunjavanjem svega toga sto nam se otvori kad udjemo na Moja prijava. I kako zapravo da se prijavimo? Hvala puno.

:smrc::nene::wtf:[/QUOTE]

Mozes li ti to malo detaljnije?
Na kojem sajtu si bio (link)? itd....
Februar 2012 Interviju zakazan za prvu polovinu aprila
VIZA ODOBRENA 13.04.2012 - dzaba sto je bio petak!
Karte kupljene !!!! 18.06.2012
Skype - master_feanor ako neko treba kakvu pomoc nek se javi
18.06.2012 USA Portland!!!!
Staro 11.11.2011, 01:00
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Vlasnici ovog foruma su stavili taj formular na ovom sajtu kako bi proverili novajlijama njihove lične podatke, pisanjem podataka na taj formular ne znači da ste se prijavili na lutriju. Da li je taj dobrovoljan servis i dalje aktivan, zaista nemam pojma. No, uglavnom zapamtite:

POSTOJI SAMO JEDAN SAJT ZA PRIJAVU I AKTIVAN JE OD 4. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA SVAKE GODINE: [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] - bilo koji drugi sajt nije validan ili se plaća (čitaj - poluprevara), ili kao u vašem slučaju, služi da bi vam neko proverio podatke i kasnije uputio na [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url]

Sledeće godine u oktobru pošaljite prijavu na sajtu koji sam vam ovde napisao. To je jedini način za prijavu.

Ovo su osnovne stvari i ako zaista želite da šaljete prijave i potencijalno živite u USA, proučite forum i saznajte sve što možete. Ako nemate novaca ni za put, niti ćete ga imati, ako nemate nikakve ideje šta biste radili u USA i ako nemate pojma čemu zelena karta služi, nemojte se ni prijavljivati, jer ćete oduzeti priliku nekome drugome kome ta prilika zaista treba.

Sve najbolje!
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
Staro 11.11.2011, 01:11
Molloh Molloh je offline
Drug član

Nepromenjeno

Hvala puno puno na informacijama. Problem je sto smo se mi informisali oko svega, od putovanja, gradova, sredjivanja papira, itd...ali smo u startu (slucajno ili nepaznjom) otisli na tu pogresnu opciju :smrc: A, s druge strane sve smo to uradili prosli vikend, tako da smo svejedno zakasnili za jedan dan :no: Tako da, moramo cekati sledecu godinu. I samo jos nesto, znaci sledece godine u oktobru i novembru je prijava za DV -2013?

Hvala puno jos jednom :1081:
Staro 11.11.2011, 01:30
Molloh Molloh je offline
Drug član

Nepromenjeno

Aaaaaaaaaaaaaaa, skontali sve :book: Hvala u svakom slucaju. Sledece godine na vreme , pa polako :smrc:
Staro 11.11.2011, 01:58
Molloh Molloh je offline
Drug član

Nepromenjeno

Za feanor997:

Evo ga taj link na kome smo se kao "prijavili" [url]http://www.zelenalutrija.com/moje-prijave.php[/url]

Lepo pise prijava za termin DV-2013, i da to isto moze da se copy/paste-om uradi i na [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url]. E sad da li je to ili nije jedno te isto, vise ni sam ne znam. U svakom slucaju, sledece godine opet.
Staro 11.11.2011, 02:30
feanor997's Avatar
feanor997 feanor997 je offline
Drug član

Datum prijave: 14.10.2011
US lokacija: Portland
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji MSN poruku korisniku feanor997 Pošalji Skype™ poruku korisniku feanor997
Nepromenjeno

Kao sto je TheNenad rekao:

[B]POSTOJI SAMO JEDAN SAJT ZA PRIJAVU I AKTIVAN JE OD 4. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA SVAKE GODINE: [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] - bilo koji drugi sajt nije validan ili se plaća (čitaj - poluprevara), ili kao u vašem slučaju, služi da bi vam neko proverio podatke i kasnije uputio na [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url][/B]

Popunjavanje prijave na [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] je vrlo jednostavno i ne vidim tu nikakv problem osim sto si zakasnio za ovu god. tj. 2013 ako sam te razumeo :(
Februar 2012 Interviju zakazan za prvu polovinu aprila
VIZA ODOBRENA 13.04.2012 - dzaba sto je bio petak!
Karte kupljene !!!! 18.06.2012
Skype - master_feanor ako neko treba kakvu pomoc nek se javi
18.06.2012 USA Portland!!!!
Staro 11.11.2011, 02:33
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Pise ispod (ispod "Prijava na Lutriju je besplatna" a iznad "Slika"):

[QUOTE]Popunite ovaj formular ukoliko želite da [B]proverimo[/B] Vaše podatke i saznate da li aplikacija zadovoljava kriterijume na [B]zvaničnom sajtu[/B]. U nekim slučajevima, možemo Vas i mi prijaviti - besplatno. [/QUOTE]

Nigde ne pise nista ni za kakav copy/paste.

Ako je zaista tesko razumeti zasta sluzi "Moja Prijava" (a ocigledno, na zalost, jeste), onda ovo treba ukinuti. Ili mozda ne treba? Zar smo se toliko olenjili da ni osnovna uputstva ne rezumemo vise? Izgleda da je napredak tehnologije obrnuto proporcionalan razvijanju logicnog razmisljanja :no:

Srecno sledece godine - nadam se da cete se do tada obavestiti o procesu i svemu ostalom sto je neophodno za uspesno apliciranje. Sorry...

Pravila pisanja