![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
I koji su status oni dobili posle ovoga?
|
|||
|
|||
![]()
Aspirin i Cukoni da niste povrsno i ofrlje citali ono sto sam pisao mozda biste moglividjeti dasu ovi problemi u mom postu bili uvod da pokusam naci nacin,legalan ili ne,sasvim je nebitno,kao i pomoc od nasih zajednica tamo,kako bih pokusao otici odavdje,dakle nisam odstupao od teme,ili ne mozete zbog duzine texta sve to ispratiti...mozda vam je previse.... Zvercice,hvala na razumjevanju...mene sto se tice,sto kazes neka bude sta zeli,samo neka bude covjek.svakako da pratimo i Kanadu,nisam znao da ce biti taj novi program,provjerit cu,dobijam redovno mailove od David Cohen,cula si za njega vjerovatno. Radili smo i online test onaj,i imali 59 poena,konstantno nam je mana i nedostatak taj francuski kao i cinjenica da nemam nikog gore. Ako znas neki nacin pisi,bili bi zahvalni...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by cukoni; 18.03.2013 at 00:15. |
|
||||
|
||||
![]()
Americki drzavljani su. Razveli se cim je to bilo moguce, posle 3 g. cini mi se. Jedan prijatelj je otisao recimo pre 15 g. u USA, vencao se za papire, devojka mu ostala ovde. Nasao devojci muza, devojka se vencala, otisla i ona. Ovoga je bilo oduvek, ne znam cemu toliko iscudjavanje. Svakako da ako vec tako nesto radis da ces naci osobu od poverenja.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Immigrant Ako imigrant pokusa da dobije citizenship preko laznog braka on ce biti deportovan i nikada vise nece dobiti vizu. The American Citizen Za Americkog drzavljanina koji pocini ovo krivicno delo kazna je 5 godina zatvora i 250.000$ ... http://www.ehow.com/facts_5771632_co...marriage_.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa naslov je "Kako doci do Amerike na druge nacine". Nema tu imigrantskih nacina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.syracuse.com/news/index.s..._to_marri.html Ne znam dokle je proces dosao ili je mozda i okoncan... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
evo 15 karaktera ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oni su iz Velike Kladuše, koja inače ima u Americi jako puno građana.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Placanje rezija za stan u Srbiji online iz Amerike | snowflake | Vaša strana | 3 | 28.04.2015 08:45 |
aplikacija iz amerike | ivavaso215 | Prijava na Lutriju | 5 | 07.09.2014 00:08 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
![]() |