Citat:
Prvobitno poslao korisnik stizeljeto
Tolko za sada, uskoro se nadam da cemo se moci pohvalit poslom, heheh.
|
vi ste definitivni sampioni. posla nigde na horizontu, ali je vazno da ste se vi opremili svim i svacim, i sto treba i sto ne treba. to se kod nas kaze: "pravis razanj, a zec u sumi", a i u USA isto imaju izreku slicnog znacenja: "don't count your chickens before they hatch". ne zelim da ti stajem na muku, ali logika vam je po meni u najmanju ruku cudna. ili mozda imate para na pretek, pa vas boli uvo, ali u tom slucaju je krajnje nejasno sto ste dolazili ako ste puni ko brod? do sada ste za kratko vreme sigurno vec pukli oko 10,000 a pitanje je da li cete i kada naci posao. znaci bacate pare na gluposti kao sto je coffee table od 150 dolara, a da pri tome ne znate ni od cega cete ziveti i kupovati tu kafu?!? zao mi je da kazem, ali sleduje vam tvrdo prizemljenje, i rasanjenje od americkog sna ubrzo. da li stvarno ocekujete plate od 100,000?!? ako vam je toliko bilo stalo do shopping-a, pa mogli ste doci i kao turisti i uciniti to isto.......izvini na mojoj iskrenosti, znam da mozda nemam pravo da nikome solim pamet, ali ti si ovde pisala u detalje sve sta radite ocekujuci komentare, pa eto.....pozzzz