![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dreamerns;8883]Ajoj...bas mi te zao :smrc:
Ja sam do sada dva puta bio kod frizera, prvi put me lose osisao, drugi put me neka ukrajinka uzas osisala....zena kada me videla, poludela. Na svu srecu, musko sam, pa se kratko sisam i brzo mi naraste. Rekao sam zeni da sledeci put idem u Halo, za 45$...cisto da vidim i tu ekskluzivu od frizeraja :-) Ono sto meni nije jasno je kako to da nasi frizeri, kojih ima dobrih, ne dodju vamo. Znam neke koji su isli, ali to uvek na neke brodove... Generalno i sami saloni im deluju dosta jadno...cak i ti ekskluzivniji. Gledao sam dosta u filmovima one berberaje, slicne nasim....ja ne znam gde to da nadjem ovde...sve neki ilegalci sa 3 meseca kursom.[/QUOTE] Za sve koji su u Chicagu mogu od sveg srca da preporucim mog bivseg frizera i cimera Milosa Marinkovica iz Kg-a. Ako nekoga interesuje dacu sve od sebe da vam javim tacno gde radi pa idite. Bas lepo radi a nije ni skup. @Zana Sta reci, ja znam za nekog makedonca u NYC koji lepo radi zenski frizeraj, ako te zanima i za njega cu da se raspitam :)
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Ajoj da se i ja pridruzim jadikavkama zbog frizera. Muz doslovno zenskoj mora objasnjavat kolko jos da ga osisa i jos kad ga vidim padne mi mrak na oci jer ga tako malo osisa da ce mu vrlo brzo narasti i opet ce morat placat 20 dolara nakon mjesec dana. Za mene je opet druga prica. Od frendice sam naucila da obavezno doci sa cistom kosom, ako ne zelite placati pranje kose, sve skupa moze da dode i do 50 dolara. Ona je dosla jedan dan s totalno masnom kosom u mall u jedan frizeraj koji je super izgledao. Mislim da ju je uhvatila neka kineskinja (tamo u skoro svim frizerajima, a pogotovo pedikeri su koreanci ili kinezi - ne raspoznajem ih dobro) i sjela ona onako masna i mislila da ce joj zenska oprat kosu. Poslje je skuzila da im sve zivo treba reci, ona joj je samo pospricala kosu vodom i pocela ju sisat.Ova je umrla od srama jer joj je kosa bila grozna. Sve zene znaju o cemu pricam i kolko je to neugodno. Na kraju ju nije ni posusila, vec joj je rekla da ce se osusit putem kroz mall. Strava i uzas. Uzela joj oko 20 dolara. E sad ja sam dosla u isti frizeraj, na moju srecu dobila neku balavicu, ali sreca je bila u tome sto je napravila dosta dobar posao. sisala me bez mocenja kose, znaci kosa mi je bila svjeze oprana doma i isfenirana i ona je samo skratila kako sam htjela. Bila sam sretna jer sam platila samo 17 dolara, to je pocetna cijena, bez pranja, friziranja, peglanja jer sam si to sama doma napravila. Medutim doma sam vidjela da mi odozada viri pramen kose sto je zaboravila osisat, ne vidi se to ovako osim sto frizerka to ne bi trebala previdjeti. S obzirom na njenu mladost iznenadila sam se jer sam ''dobro'' prosla. Muz jos uvijek nemoze naci postenog frizera kojemu nemoras deset puta reci da treba jos sisati. Vec si razmisljam da si kupimo masinicu pa da se online naucit kako baratati s tim i skratimo si muke odlaska frizeru.
Naseg malog isto sisam ja, prvi put u zivotu odveli smo ga na sisanje ovdje u americi. super iskustvo, fenomenalan frizeraj sa igrackama i ekranima sa crtanima ispred djece, ali najosnovnije sisanje kosta ko za odrasle. Tako da sam ja uzela stvari u svoje ruke i za sad izgleda dobro kad nema jos puno kose pa se ne vidi ako i ima neka greska. Da bar muza mogu nagovorit da eksperimentiram na njemu malo.
|
|||
|
|||
![]()
Evo da se i ja pridruzim jadikovkama oko frizera samo ovih vamo, u mom slucaju sarajevskih.
Mene je danas moj frizer osisao prekratko ne znam sta mu bi:smrc: A frizer prije mi je spalio kosu, ima tome dobre 2 godine, i nikada se nije oporavila, dabogda mu za lijeka zatrebalo:grin: valjda nisam otisla off:suure: |
|
||||
|
||||
![]()
Jaoo, toliko informacija... U slucaju da dobijem gc ja necu znati da li prvo da trazim stan, posao, kola ili ..........frizera:grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
Frizera prvo, da ne dodješ zarastao na interviju a sa dugom masnom kosom niko ti neće izdat stan :==D: .
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo kao sto sam obecao,
Milos je napisao: [SIZE="2"]"faco ovako stoji stanje [B]Wells park barber shop 2350 W.Sunnyside ave 60625 12$[/B] cetvrtak 12-7 petak 12-7 subota 8-5 [B]State street barbers 3523 N. Southport Ave 60657 27$[/B] nedelja 9-5 ponedeljak 4-9 utorak 4-9" [/SIZE] Eto pa se nadam da ce makar neko od vas u Chicagu normalno da se oshisa :)
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]()
aaa....sto je vise nego duplo nedeljom, ponedeljkom i utorkom? :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dreamerns;8941]aaa....sto je vise nego duplo nedeljom, ponedeljkom i utorkom? :-)[/QUOTE]
Pa koliko ja znam zato sto radi na drugom mestu. Pogledaj imena radnje, nisu ista zar ne? Ti ga pronadji pa se dogovorite. Moje je bilo da vam preporucim dobrog i skolovanog, sa 10 i vise godina prakse, frizera. Pa ko nece da pusta kosu evo resenja. Znam da nasi u Philadelphi-ji idu kod neke ruskinje na šišanje, krece se tu oko 15 $
|
||||
|
||||
![]()
Ma ko te pita koliko kosta :papa: ne pitam za novce, bre!!!!! Nego sta ja da radim - da letim u Chicago na svaka 4 meseca jooooooj :belj:
Pojavila sam se jutros sveze ofarbana u crno (kucna radinost, ne ulazim do daljnjeg u frizerski salon ni za zivu glavu - imala zakazano za juce i otkazala sam), crni mantil, nove naocare (one "stare" su ostale kod ovog majmuna u salonu, pobegla sam glavom bez obzira) probala da udjem incognito u firmu od jutros.... ne vredi... svi prvo kazu Hi, i onda odmah komentari na kosu (nije ni cudo). A kakav mi je image moz' da mislite kad su me prozvali Serbian spy :papa::papa: |
|
||||
|
||||
![]()
Nisam citala temu, ali definitivno mi se ne dopada sto zivis u kolima, evo jaknu ne oblacim vec 2 dana iako je 0 stepeni, nema potrebe kad iz garaze udjes u kola, iz kola u moll i nazad... Ne dopadaju mi se debeli, ne debeli nego predebeli ljudi koji ne mogu ni hodati, a videla sam ih ihahaj, alidobro, meni ni iz dzepa ni u dzep...Dopadaju mi se nasi domacini, klopa (ko kaze da ju u Americi hrana losa nema pojma, samo biraj, izbora bar ima uuufffff), zelenilo (zivimo sa vevericama i jelenima, non-stop dolaze u dvoriste), kuce su predivneee,garderoba u radnjama jeftina uhh, stvarno raj za zene. Pozdrav i do kuckanja...
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neki drugi zivot... | nelson | Vaša strana | 7 | 02.10.2008 07:06 |
![]() |