![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ivkodrg;14532]Zanima me da li je neko vodio preciznu racunicu koliko ga je kostala kompletna procedura do dolaska u USA.Pri tom mislim sve takse oko vize , lekarski, plus avionska karta, znaci bukvalno sve do sletanja.[/QUOTE]
Putujem sama, sva papirologija (izvodi, uverenja, kopije, slike, slanje u Kentaki onih prvih formulara), lekarski, jedna vakcina, snizena viza, karta do Cikaga u jednom pravcu...sve to za 1000 EUR. Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=AnDREAM;27195]Putujem sama, sva papirologija (izvodi, uverenja, kopije, slike, slanje u Kentaki onih prvih formulara), lekarski, jedna vakcina, snizena viza, karta do Cikaga u jednom pravcu...sve to za 1000 EUR. Pozdrav![/QUOTE]
Ako moze samo info koliko te je kostala karta i preko koje agencije je kupljena? Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=AnDREAM;27195]Putujem sama, sva papirologija (izvodi, uverenja, kopije, slike, slanje u Kentaki onih prvih formulara), lekarski, jedna vakcina, snizena viza, karta do Cikaga u jednom pravcu...sve to za 1000 EUR. Pozdrav![/QUOTE]
Ponesi tople garderobe! Jeste da je ove godine blaga zima, ali nikad se ne zna. Ovde moze da udari sneg i u martu, aprilu... Srecan put i dobrodosla! :bravo:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Ninovranje;27196]Ako moze samo info koliko te je kostala karta i preko koje agencije je kupljena? Pozdrav[/QUOTE]
Najjeftiniju sam nasla preko Unidea agencije u Drzicevoj ulici, 550 EUR preko Varsave, sam kraj februara. Inace sasvim slucajno sam usla u agenciju, nakon lekarskog u IOM-u koji se nalazi u zgradi do agencije...kada sam preko sajta gledala, bile su znatno skuplje. Moj savet je da se svakako trazi upit, pozove agencija ili ode licno. Pre toga sam kontaktirala Vizu Travel (ta ista karta je 750 EUR), zatim Biser Tours, kod njih se krecu oko 57 000 RSD (nisu mi precizirali jer su se bazirali na poletanje iz Budimpeste, a nude i razne povlastice za studente), takodje FLY FLY travel, koji su imali za 60 500 RSD, ali dva sletanja, Dizeldorf i Dablin sa minimalnim pauzama od 30min sto je rizik, zatim Sonju iz Value Air za koju sam cula na forumu, ali mi je samo poslala opet polazak iz Budimpeste. Ako te to zanima najnize sto sam nasla je za 412 evra sa sve mini busom preko Biser Toursa. To je sve sto sam ja pronasla. Srecno! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=nemili;27197]Ponesi tople garderobe! Jeste da je ove godine blaga zima, ali nikad se ne zna. Ovde moze da udari sneg i u martu, aprilu... Srecan put i dobrodosla! :bravo:[/QUOTE]
Hvala puno i bolje vas nasla! Bila sam vec tamo, ali nekako uvek izbegnem zimu, mada posle ovakve u Srbiji, izgleda idem da se ugrejem u Cikago:grin: |
|
|||
|
|||
![]()
AnDREAM hvala ti puno, :inlove: si :grin::grin::grin:
Još jednom provereno da Biser ima najbolje ponude. Želim ti sve najlepše i piši nam od tamo, pozz. |
|
|||
|
|||
![]()
Moze li neko stvarno da potvrdi,da je viza samo 440$?! Ima li nekog ko je bio ambasadi i platio samo toliko?
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mayas;29886]Moze li neko stvarno da potvrdi,da je viza samo 440$?! Ima li nekog ko je bio ambasadi i platio samo toliko?[/QUOTE]
CIjena vize do 12.4 je bila $440. Od 13.4.2012 cijena je $330 (Predlazem da procitate temu intervjui 2012, sve tamo pise)
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;29887]CIjena vize do 12.4 je bila $440.
Od 13.4.2012 cijena je $330 (Predlazem da procitate temu intervjui 2012, sve tamo pise)[/QUOTE] Hvala! Srecan put sutra!:harmonik: javi te se da cujemo utiske! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima :D Da li moze neko onako odprilike da zaokruzi i kaze koliko para poneti sa sobom za zivot, ako se izuzme sve ovo navedeno (viza i troskovi lekarskog,avionske karte)? S obzirom da me ne ceka ni posao ni stan tamo, znaci koliko treba za neku "prvu ruku" poneti dok se ne snadjes? Da znam odprilike da isplaniram finansije. Hvala puno :)
P.S. Nadam se da ce ova snizena taksa za vizu i sledece godine ostati na 440$ :==D: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Minimalna cena rada u svakom Statu! | V777 | Stare teme | 6 | 13.10.2008 17:40 |
![]() |