![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2011 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
da od 375 dobitnika. Mada ne znam da li se u tih 375 dobitnika racunaju dobitnici koji su poreklom iz Srbije a zive u USA? Onda bi to moglo da objasni situaciju.
Jos 6 dana do istine ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sve u svemu, i meni se cini malo..ocekivala sam vise, obzirom da nas na ovom forumu ima sa cijelog Balkana.. ako pogledamo statistiku sa teme Da se prebrojimo 2011 samo nas je 15 izvuceno: Članova 107 Prijava 137 Pratilaca 66 Ukupno 203 Izvučeno 15 Nije izvučeno 0 Nadaju se 92 Cekamo jos 1. juli!
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nije izvučeno malo ljudi, nego je iz godine u godinu manja kvota po državama sa ex-yu prostora! Kad sam se ja počeo prijavljivati za BiH je bila kvota oko 170 ljudi izvučenih, a sad je već palo na nekih 58 izvučenih pa zato je sve manje i izvučenih forumaša!
|
|
|||
|
|||
![]()
kako manja kvota? Kad je prosle godine za Srbiju izvuceno oko 500 a sad 375 (ali ako sad saberes zajedno i Kosovo) onda dobijes slican rezultat kao i zadnjih ne znam koliko godina...
|
|
|||
|
|||
![]()
Za Srbiju je DV2009 oko 600 izvucenih, DV 2010 oko 370. Nema zasebno Kosovo na tom spisku...
|
|
||||
|
||||
![]()
Treba jos uzeti u obzir da Rusija nije imala pravo ucesca prethodnih godina, sto sada nije slucaj. Oni su povukli dobar broj dv dobitnika iz Evrope, otuda i manji broj dobitnika u ostalim zemljama...
P.S. ne nadajte se da ce 1.jul nesto promeniti, vec spremajte slike za dv2012... |
|
|||
|
|||
![]()
Joj jebem ti ludu glavu....
Igrao sam iksa na Bosnu,reko valjda ce nesto bit kad ono Hr dobije puno vise .. ![]() A ako nista nedojde..mijenjam postanski sanducic-meni je u kvartu zajeban postar..pola prebere i uzme sebi a pola baci u sanducic i u smece.. sve mu mogu oprostit i onda dva limit editon playboya al green card nikakoo... samo kad ga lovim u kafani..pitat cu ga jel vidio sta iz kentakija...pa cemo onda vidjet kako lice radi ko semafor... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Od 2010. Kosovo se ne vodi pod Serbia. Za DV2011 su imali 134 dobitnika, a apliciranje za DV2010 bilo im je diskutabilno, ali se ni tada nisu vodili pod Serbia. Tako postaje jasniji pad koji se dogodio nakon DV2009 za Srbiju.
|
|||
|
|||
![]()
pa slazem se tako da po meni tu nije uopste bilo nekog specijalnog 'pada' broja dobitnika. Vec samo su poceli drugacije da beleze (osim toga pitanje je gde su se prijavljivali crnogorci kad je bio dv2009). Mada su oni procentualno dobili bas mali broj izvucenih ove godine.
a opet na forumu se ovde prijavilo bas malo ljudi da je dobilo. Verovatno je vecina koji su dobili odavno u USA (i ne samo USA). |
|
||||
|
||||
![]()
Do DV2008 Srbija i Crna Gora su se vodili zajedno. Od DV2008 Srbija se vodi bez Crne Gore, ali jos uvek ukljucuje Kosovo. Od DV2010 Srbija se vodi i bez Kosova. Tako da je broj dobitnika od DV2010 samo za Srbiju, bez Crne Gore i Kosova.
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Countdown | Itmatrna | Prva koverta | 65 | 28.03.2010 19:47 |
![]() |