![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
ja sam i ovaj, 3. put prijave na lutiju, svoj broj čuvao na iste načine:
1. kopiram u *.txt dokument (ime, prezime, CN, godina rođenja) - šta god da se desi hard disku, uvek možeš izvući *.txt u zdravom stanju :) 2. odštampam onu celu stranu na kojoj piše CN, i stavim u fioku u kojoj stoji čak i prijava iz 2007. :)
|
||||
|
||||
![]()
^
Amen, brother! Ja sam lično, pored desktopa, uzeo na laptopu da radim prijavu... za "ne daj bože", jer znajući našu elektrodistribuciju, ugasili bi me onog trenutka kada bi dobio broj na ekranu :naughty:
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=TheNenad;19563]^
Amen, brother! Ja sam lično, pored desktopa, uzeo na laptopu da radim prijavu... za "ne daj bože", jer znajući našu elektrodistribuciju, ugasili bi me onog trenutka kada bi dobio broj na ekranu :naughty:[/QUOTE] Svaka cast! Ova mi je najbolja do sad! :bravo: Cudi me da se i ja nisam toga sjetila, tj pobrinula i za taj slucaj! :grin: Inace, ja sam printala i slala na mail. :)
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam mozda ipak malo pretjerala...Isprintala, spasila na Print Screen, spasila u Word-u, i napisala na tri papirica i stavila na razlicita mjesta u kuci...ako se koji slucajno zagubi ili baci....:grin:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam takodje uradio slicno kao Isabelle, snimio sa Print Screen, pa prebacio u Word, ali sam za razliku od nje poslao sebi na e-mail, za svaki slucaj.:grin:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=lover;19643]Ja sam takodje uradio slicno kao Isabelle, snimio sa Print Screen, pa prebacio u Word, ali sam za razliku od nje poslao sebi na e-mail, za svaki slucaj.:grin:[/QUOTE]
E lover, vidis i to cu uraditi za svaki slucaj, ko zna gdje cu biti 01.05, a mail se moze provjeriti i sa moba...:obrva::obrva:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;19645]E lover, vidis i to cu uraditi za svaki slucaj, ko zna gdje cu biti 01.05, a mail se moze provjeriti i sa moba...:obrva::obrva:[/QUOTE]
Posalji kopiju i meni na cuvanje, ono, za svaki slucaj, covek ne moze nikad da bude previse oprezan...:lool: Ne, stvarno...:bigkiss:
|
|||
|
|||
![]()
Zahvaljujem se na informacijama gdje i kako spremiti svoj SRETNI broj! Mozda je u tome fol ako ga vise puta spremis ili napises da ce te onda izvuci...
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=VonTuzni;19655]Zahvaljujem se na informacijama gdje i kako spremiti svoj SRETNI broj! Mozda je u tome fol ako ga vise puta spremis ili napises da ce te onda izvuci...
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:[/QUOTE] U svakom slucaju zelim ti srecu da te izvuku :;D: Da budes ''Vonsretni''..:grin:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Isabelle;19662]U svakom slucaju zelim ti srecu da te izvuku :;D: Da budes ''Vonsretni''..:grin:[/QUOTE]
hahaha... Bas si me nasmijala!! I meni je prvi put da se prijavljujem i nadam se da necu imat problema sa svojim tzv. sretnim brojem. Za sada sam ga spremio samo na jednom mjestu ali mozda ako pocnem vjeroavti u caralo baralo onda cu ga zapisati 100 puta ako treba.. Sretno i tebi i vidimo se u USA... :wee::bravo: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
"Confirmation page" pitanje? | dare_ns | Stare teme | 2 | 25.11.2009 11:30 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |