![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
od nas troje nitko nije izvučen...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam se po prvi puta prijavila i dobila da sam "randomly selected".
![]() Case Number je 2012EU00010xxx. Pa me zanima kolike su mi šanse? |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam broj manji od 3000...pa ja mislim da su nam sanse dobre dokle god smo ispod 20.000 ili se varam??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ni ove godine nista
![]() ![]() Srecno svima koji su izvuceni. |
|
|||
|
|||
![]()
koliko vidim ljudima u potpisima, prosli su i neki s preko 2xxxx, ali ti prolazis garant!!!! Cestitke!!!
![]() ne mogu nigdje naći one tablice koje su ljudi postali - gdje je pisalo kako se prag pomicao. zna netko di je to? ajme, ajmeee, sta ces ti sada Isabelle? Ja sve cekam da mise se glava od srece pocne okretat ko u egzorcistu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Miss isto i kod mene, sretna sam, ali pomalo mi i nevjerovatno, nikad ne vjerujes da se tebi moze ovako posreciti..Uglavnom dobro je...
Pa nista , sad im vratiti papire, i cekati taj intervju....pa vidjecemo.. Ti draga?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
A i ja isto tako + zvati svu familiju i prijatelje u Americi + plus ponudit ovdje nekome da me ozeni, pa može ici sa mnom.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke izvucenima. Nismo izvuceni ali ne gubimo nadu opet cemo igrati.
![]()
DV 2012-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 SELECTED 10.05.2013. poslata koverta u Kentucky 22.05.2013. koverta stigla u Kentucky 15.11.2013 ljekarski pregled 06.12.2013. intervju obavljen 10.12.2013. POZELENILI !!!!!!!!! Last edited by cvale; 01.05.2011 at 10:23. |
|
|||
|
|||
![]() također! bit če dogodine! čestitke izvučenima i sretno za dalje |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke za izvucene!
Drugi put i ispade sreca: You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2012 (October 1, 2011 to September 30, 2012). |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |