![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Dv 2013 izvuceni maj-oktobar » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Promene datum, promene may be u will be, pa onda izbrisu svaki informaciju o dodatnom izvlacenje, i tako u krug...
Promenice oni to will be brzo. Kad sledeci put udjes tamo nece to ni pisati
|
|
|
|||
|
|||
|
I ja sam takodje aplicirao i isto sa vremena na vreme proveravam i pise mi kao i tebi. Neznam da li je u pitanju negativan odgovor ili da se jos ceka. Pocele su aplikacije za 2014 pa ne bih da propustim i taj deo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima . Da li se nekome desavalo da ne moze da proveri . Par dana pokusavam ,upisem kod prezime... i samo mi menja kodove . probao sa IE i chrome
|
|
|
||||
|
||||
|
Meni je bilo tako jednom, ali nakon par sati sam mogla provjeriti...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekad nije ni do internet pretrazivaca.Kad su mene izvukli na lutriji 2010 godine,ja sam dobila pismo iz Kentakija u aprilu da sam izvucena(jos uvek nije bilo ove elektronske lutrije,vec je sve islo postom),a elektronski rezultati za proveru su pocinjali 1 jul-a,i ja zensko ko zensko radoznala,pa da proverim jos jednom dali je sigurno da sam izvucena ukucam komfirmaciski broj,kad ono meni HAS NOT BEEN SELECTED,jao mene slog da strefi,brze bolje javim se mojoj sestri koja je vec zivela ovde u Americi,i da se javi u Kentaki.Oni joj kazu ne sekiraj se sve je u redu,ali da se te greske desavaju zbog velike posecenosti sajt-a.Donekle mogu da kazem da se meni vise svidja taj staromodni nacin izvlacenja,jes da sada sve brze ide,i mozes brze da dodjes do podataka,ali ja sam moju potvrdu dobila crno na belo i jos uvek je cuvam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da sve je u redu , do pretrazivaca je bilo valjda
|
|
|
|||
|
|||
|
Ima li informacija sta mislite u ovom trenutku hoce li biti nekog Oktobarskog dobitnika sa foruma i kad?
Proveravate li Confirmation number za DV-2013 menja li se nesto? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poz takodje provjeravam svaki drugi dan isto pise , nadam se da cemo se uspjeti prijaviti za 2014
|
|
|