![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Najbolje je da nemas nikoga u US i da stavis hotel.
|
|
|||
|
|||
![]()
izgleda da odbijaju masovno za turisticke vize u poslednje vreme.
|
|
|||
|
|||
![]()
Standardno je odbijanje, nema masovnog. Raste broj odbijenica 2-3% svake godine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel imas neki URL da potkrepis tom info?
Ja imam izvor nekoga ko je proveo 5 sati u cekaonici u ambasadi. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja znam slučaj da su odbili ženu koja bi po svim uslovima trebalo da dobije vizu. Udata, radi u državnoj ustanovi (još 2-3 godine do penzije), ima imovinu na svoje ime. Želela je da poseti kćerku, koja je tamo legalno, a i legalno je otišla i nisu joj dali. Samo su joj rekli da im je žao i da ne mogu da joj odobre vizu, bez objašnjenja.
Ja sam razmišljao da odem turistički za NG, ali stvarno turistički, bez ikakve namere da ostanem, ali mislim da nema teorije da mi daju. 29 godina, trenutno nezaposlen, neoženjen, od imovine na svoje ime imam samo auto, a plus sam učestvovao na lutrij i slao sam ds260 obrazač, što znači da imam imigracione namere. Ne kažem da je nemoguće da dobijem, ali realno, mislim da su mi veće šanse da me ponovo izvuku na lutriji, nego da dobijem turističku vizu. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@ikac89
Ako si nezaposlen nemoj da bacas pare bezveze. Sansu su ravne nuli. Traze povezanost sa zemljom kao sto znas a ako nemas brak i dobar posao te odmah eliminise. Nikad nije bilo lako dobiti turisticku vizu. Kapiram sanse su se uvek kretale izmedju 60-70% ako ispunjavate sve uslove. Bilo je svojevremeno i prica ovde ljudi koji imaju ama bas sve uslove i imaju impresivnu biografiju/situaciju pa su odbijeni. Secam se price da je doktor koji drzi svoju privatnu praksu, pritom ozenjen sa decom hteo da ode turisticki jer mu je to bio decacki san probao sam da aplicira i odbijen je. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma neću sigurno. Razmišljao sam u jednom trenutku da pokušam, ali zašto da bacam pare, bolje da kupim sebi nešto, nego da dam njima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljuudi,
mi smo sad skoro prošli intervju za green card i što se tiče tih turističkih i ostalih viza masovno su odbijali ljude.. secam se jednog coveka, u godinama, 7 godina nije video sina koji je nelegalno tamo i nisu mu dali iako covek sigurno ne bi ostao. Uglavnom resetaju pitanjima, gde ste sve putovali poslednjih par godina, ako niste bili nikad dalje od grcke i crne gore a satro bi do Njujorka na sedam dana 99 posto ce vas odbiti. Ima dosta ljudi koji traze vize zbog raznih konferencija u USA ali morate obrazloziti naravno zasto idete na tu konferenciju gde radite itd... Naravno SVE zavisi dal se "svidite" konzulu sa kojim pricate jer on moze da vam odbije ili prihvati zahtev bez obzira na to kakva vam prica ili situacija bila! Mozete i da prodjete iako realno ne bi trebali ili obrnuto. Mi uskoro palimo za Cikago i snimicemo CEO PROCES ZAPOCINJANJA NOVOG ZIVOTA U AMERIKAMA ![]() ![]() poletanje, sletanje, dokumenta, posao, stan, sve ono sto smo samo citali ovde sada cemo svima koje interesuje predstaviti kroz seriju videa! POGLEDAJTE TREJLER za ovu akciju i posetite nas na You Tube kanalu Putujuce Duce. Uskoro pocinje avantura ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() P.S. Odgledah par klipova i samo tako nastavite. Pozdrav ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://travel.state.gov/content/dam...telanguage.pdf Citat:
@ikac89 Veci problem moze da bude sto si usao u proces za imigrantsku vizu nego sto si nezaposlen i nemas zenu. A za istoriju putovanja, kao e nema vize nisi nikad pre putovao to bas ne pije vodu, jer su ljudi koji skoro nikad nisu putovali van BGa niti leteli avionom dobijali i turisticke vize i isli masovno na w&t. |
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |